Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ- Εντοπισμός πτώματος άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Πρέβεζα – Πνιγμός στα Χανιά – Ανεύρεση ανθρώπινων οστών στο Πυθαγόρειο Σάμου – Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ στην Παλαιοκαστρίτσα

Η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από λουόμενο, για την ύπαρξη πτώματος, σε βραχώδη δύσβατο σημείο στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ» Πρέβεζας.
Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη, ύψους περίπου 1,85.
Η σορός διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ θα μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

========================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, 76χρονη, από τη θαλάσσια περιοχή «ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ» Δήμου Πλατανιά νομού Χανίων.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χανίων.

========================

Πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πυθαγορείου ενημερώθηκε από ιδιώτη για την ανεύρεση ανθρώπινων οστών, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Ψιλλής Άμμου ν. Σάμου.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, περισυνέλεξαν τα οστά, τα οποία ήταν σε προχωρημένη σήψη και τα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου  για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πυθαγορείου.

========================

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ι/Φ σκάφος «PALLIETER» σημαίας Ολλανδίας, ότι βρισκόταν σε δυσχερή θέση λόγω μηχανικής βλάβης.
Άμεσα πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησε έρευνα και εντόπισε το ανωτέρω Ι/Φ, το οποίο παρασύρονταν προς τη βραχώδη περιοχή «ΧΟΜΟΙ» Λιαπάδων Κέρκυρας.
Στο σημείο έσπευσε προς παροχή βοήθειας και το Α/Κ «ΖΟΡΜΠΑΣ» Ν.Κ. 981, το οποίο και ρυμούλκησε με ασφάλεια το Ι/Φ «PALLIETER» στον λιμένα ΑΛΥΠΑΣ Κέρκυρας, με τους δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες να είναι καλά στην υγεία τους.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύθηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger