Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ακρόπολη-Σκόπελος 5-1

Ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάληψη της τρίτης θέσης της Β’ Τοπικής διατήρησε η Ακρόπολη, που νίκησε πριν από λίγο σε εξ αναβολής ματς της 29ης αγωνιστικής τη Σκόπελο στο Σέσκλο με 5-1.

Η Ακρόπολη μ’ αυτή τη νίκη έφτασε τους 57 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση και αν πάρει το διπλό από την τρίτη Δάφνη στο φινάλε του πρωταθλήματος, τότε τη φτάνει στη βαθμολογία, υπερισχύοντας παράλληλα στην ισοβαθμία.

Στο σημερινό παιχνίδι μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Παγώνης. Ο παίκτης που πήγε στην Ακρόπολη από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου τον Ιανουάριο, πέτυχε τέσσερα τέρματα, ολοκληρώνοντας οργανωμένες επιθέσεις της ομάδας του με εύστοχα τελειώματα μέσα από την περιοχή. Στο πρώτο μέρος το σκορ ήταν ήδη 4-0, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να προβάλουν αντίσταση.

Ο Παγώνης άνοιξε το σκορ στο 12’ και έκανε το 2-0 στο 25’, για να έρθει στο 35’ ο Αξιώτης μετά από ασίστ του Καπουράνη να γράψει το 3-0 και να σημειώσει το 11ο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 40’ ο Παγώνης πέτυχε το 40’, για να ολοκληρώσει το προσωπικό του … σόου στο 48’.

Η Ακρόπολη στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα και έτσι η Σκόπελος βρήκε την ευκαιρία να μειώσει στο 58’ με πλασέ του Κερμελή, ενώ στο 81’ ο Χυσάι αστόχησε σε πέναλτι.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σαρρής, Καπουράνης (46’ Παλάντζας), Στεργιόπουλος, Σουλιώτης, Κολιαμήτρας, Θ. Φώτου, Αξιώτης, Τσούτσας, Παγώνης, Μόσιος (50’ Πασιάς), Πούλιος (60’ Τάμπας)

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Σοφιγγίτης, Γλύκος, Μποζίλοφ, Παχής, Καραθανάσης, Παπαλάπας (46’ Γκουμάς), Χρυσοφός Π., Προκοπίου, Χυσάι, Κερμελής, Σκιαθίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger