Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Επίθεση στον Πέτρο Ευθυμίου στο Μαρούσι (video)

Ο ίδιος καταγγέλλει μέλη της «Χρυσής Αυγής»

Επίθεση στον Πέτρο Ευθυμίου στο Μαρούσι (video)
Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δέχτηκε το μεσημέρι στο Μαρούσι ο Πέτρος Ευθυμίου. Όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο βουλευτής, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια του Αμαρουσίου τα μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν φυλλάδια αντελήφθησαν την παρουσία του και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Μόλις τον είδαν άρχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα όπως "αλήτες προδότες πολιτικοί" και "κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες" ενώ στη συνέχεια του πέταξαν αντικείμενα και τον προπηλάκισαν.
Την καταγγελία επιβεβαίωσε και η ΕΛΑΣ, ενώ ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Την επίθεση καταδίκασε και η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, καλώντας  όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προστατέψουν τη δημοκρατία.

“Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στη δημιουργία μετώπου για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών. Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού.Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί"!, σημειώνει μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger