Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Γερμανοπίθηκοι αιμομίκτες, κατσικοκλέφτες, αρχιδολοφόνοι...δεν θέλουμε να ξαναπατήσετε τα βρωμοπόδαρά σας στην πατρίδα μας ούτε ως τουρίστες.

Από Ανατροπη Τωρα
Γερμανοπίθηκοι αιμομίκτες, κατσικοκλέφτες, αρχιδολοφόνοι, σκατομασόνοι, πουτσοσυκοφάντες, πρωκτοτοκογλύφοι, κλπ.
…ΣΚΑΣΜΟΣ !
…Μπορεί με τους Εβραίους να τα βρήκατε και να γίνατε συνεταιράκια, αλλά με εμάς υπάρχουν ακόμα ανοιχτοί λογαριασμοί. Η εποχή της Γουρουνοκρατίας πέρασε. Κι αν νομίζετε ότι...
  έχουμε ανάγκη την αγορά σας κάνετε μεγάλο λάθος. Οι Ρώσοι παρακαλάνε να μας πουλήσουν τάνκς και υποβρύχια, οι Κινέζοι ηλεκτρονικά και οι Ιάπωνες καίγονται να μεταφέρουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες τους που έπληξε το ραδιενεργό χαρακίρι.
Λοιπόν… ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΥΝΝΟΙ γιατί απολύτως τίποτα δεν έχετε που να μην μπορούμε να το βρούμε φτηνότερο και καλύτερο. Απολύτως τίποτα δεν μας εμποδίζει να βγούμε από το στρατόπεδο συγκέντρωσης των Βρυξελλών και να βάλουμε δασμούς σε οτιδήποτε γερμανικό και να μην ξαναπουλήσετε ούτε μεταχειρισμένο κατσαβίδι σε αυτόν τον τόπο, χώρια τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ πανωτόκια που θα σας ζητάμε πίσω. Δεν θέλουμε τα κωλολεφτά σας, δεν θέλουμε τα προϊόντα σας, δεν θέλουμε να ξαναπατήσετε τα βρωμοπόδαρά σας στην πατρίδα μας ούτε ως τουρίστες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο μυαλό πατε καλά

Powered By Blogger