Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Φ. Κουβέλης: Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο άνοιγμα Καμμένου

Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσκληση συνεργασίας του Πάνου Καμμένου ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Φ. Κουβέλης: Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο άνοιγμα Καμμένου
«Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσκληση αυτή», δήλωσε ο κ. Κουβέλης, αναφερόμενος στη δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα μπορούσαν να συνεργαστούν με την Κουμουνδούρου.
Μιλώντας στο ρ/σ «Real 97,8», ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επανέλαβε ότι δεν τον αφορά το «φλερτ» του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας: «ο κ. Βενιζέλος μάς κουνάει σήμερα το δάχτυλο και μάς καλεί σε τρικομματική κυβέρνηση. Δεν μάς αφορά αυτή η ένοχη πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έφεραν τα πράγματα στη σημερινή κατάσταση».
Επίσης, άφησε αιχμές για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τριετή παύση πληρωμών του χρέους αλλά και για την πρόταση του κ. Καμμένου, που τάσσεται υπέρ της μονομερούς διαγραφής του χρέους.
Πάντως, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι υπάρχουν πιέσεις και εισηγήσεις για παράταση του χρόνου ζωής της κυβέρνησης Παπαδήμου και εξέφρασε φόβους για την αναβολή των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger