Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣ-ΟΤΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Βόλος 23/4/2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

         
           Η ΔΑΣ-ΟΤΑ καταγγέλλει στους εργαζόμενους στην Τοπική Διοίκηση και σε όλους τους εργαζόμενους του Ν. Μαγνησίας τη «συμμαχία» των ψηφοδελτίων Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων, Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων και Δημοτική Συνεργασία που ανήκουν στις παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και των ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ που με μια προσυμφωνημένη  ξεκάθαρη κολεγιά, που είχε διαφανεί και καταγγελθεί από την παράταξή μας, πριν ακόμη από τις εκλογές συνεργάστηκαν …άψογα να πετάξουν έξω από το προεδρείο του Δ.Σ. του συλλόγου μας, τη ΔΑΣ – ΟΤΑ, αν και έχει ψηφιστεί από το 47% των εργαζόμενων του Ν. Μαγνησίας.

          Η προσυμφωνημένη κολεγιά φανερώθηκε για άλλη μια φορά και στο μοίρασμα των …καρεκλών που έκαναν όλες οι παραπάνω παρατάξεις. Δεν είναι απλά τόσο πολύ κολλημένοι με τις καρέκλες. Ο στόχος τους είναι άλλος που κατ’ επανάληψη τον έχουμε καταγγείλει: Επίθεση στο ΠΑΜΕ, να σύρουν τους εργαζόμενους στην υποτέλεια και την υποταγή.

          Καλούμε τους εργαζόμενους να αντιληφθούν, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας, ότι η λεγόμενη «ενότητα της αριστεράς» με την οποία πιπιλίζουν τα μυαλά των εργαζομένων οι παρατάξεις των ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι τίποτε άλλο από «ενότητα» ενάντια στις ταξικές δυνάμεις, ενάντια στον ταξικό προσανατολισμό που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επέλεξαν και για το σύλλογό μας. «Ενότητα» δηλαδή ενάντια στην αγωνιστική ανάταση των εργαζομένων στους ΟΤΑ, στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων που έχουν μπει στο απόσπασμα από τις κυβερνήσεις, τα κόμματα που υποστηρίζουν και υπηρετούνε και την Ε.Ε. Είναι «ενότητα» όλων των παρατάξεων που έχουν προσυπογράψει με όλους τους τρόπους τις βασικές κατευθύνσεις που έχουν οδηγήσει την εργατική τάξη σε απόγνωση.

Δεν θα τους περάσει! Όλοι οι εργαζόμενοι, ακόμα και όσοι τους στήριξαν ας βγάλουν συμπεράσματα. Στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα συνεχίσουν την ίδια κολεγιά. Όμως έχουν απέναντί τους τις ταξικές δυνάμεις που αυξάνονται και δυναμώνουν. Σε αυτές μπορούν να ακουμπήσουν οι εργαζόμενοι. Και με τη δράση τους μπορούμε να βγούμε στην αντεπίθεση! Εμείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της πάλης. Καλούμε σε πρώτη αγωνιστική απάντηση, στον ταξικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς, στις 10 π.μ. στην πλ. Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger