Τρεις φίλοι του Παναθηναϊκού, όπως επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr η αστυνομική Διεύθυνση Αρτας, θα ανατίναζαν με 14 μολότοφ πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού.
Οι τρεις νεαροί από την Αρτα περίμεναν στην Γέφυρα Καλογήρου, το πούλμαν με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που επέστρεφε απ’ τα Γιάννενα, μετά τον αγώνα ΠΑΣ – Ολυμπιακού, ενώ υπήρχαν και φίλαθλοι του Αρη που θα επέστρεφαν από το Αγρίνιο μετά την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας με τον Παναιτωλικό.
Πάντως, λόγω των ελεγχών που γινόταν, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τους έπιασε και αν αυτό δεν είχε συμβεί το πιθανότερο είναι να είχαμε θρηνήσει θύματα!  Οι άνδρες της ΔΙΑΣ που τους είδαν, τους σταμάτησαν για έλεγχο και στο αυτοκίνητό τους βρήκαν 14 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς – εμπρηστικούς μηχανισμούς.
Οι τρεις συλληφθέντες, κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και πρόκειται για φοιτητή, υιός δικαστικού,ο οποίος έχει υπηρετήσει και στην Άρτα. Ο δεύτερος είναι στρατιωτικός, οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης και ο τρίτος δήλωσε άνεργος.
«Φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού»
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και επιβεβαιώθηκε πως δύο από τους τρεις συλληφθέντες φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού. Πάντως, προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός πως πήγαν να κάνουν μια εγκληματική πράξη... αποδεικνύοντας αμέσως (με την φανέλα) την ταυτότητα τους. Η Αστυνομία σε ερώτηση του gazzetta.gr για το αν ήθελαν όντως να ανατινάξουν πούλμαν με φιλάθλους του Ολυμπιακού, απάντησε πως: «αυτή είναι η εκτίμηση της Αστυνομίας»!
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Την 18-4-2012/20.30 στην Άρτα, λόγω μετακινήσεων των οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη, σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, το οποίο οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και επέβαιναν (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 23 ετών, βρέθηκαν (14) εκρηκτικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από πλαστικό μπουκάλι μισού λίτρου με εύφλεκτο υγρό, προσδεμένοι με μονωτική ταινία από μία κροτίδα, ενώ στο στόμιο ήταν προσδεμένη άλλη κροτίδα με φυτίλι. Προαναφερόμενο όχημα και εκρηκτικοί μηχανισμοί κατασχέθηκαν. Δράστες συνελήφθησαν.