Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

-Ο Ιωάννης Νέστορας γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στο Βόλο, γιος του Βασιλείου Νέστορα με καταγωγή από την Τσαγκαράδα Μαγνησίας και της Αικατερίνης Τσιναριδου από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας....
 
Απόφοιτος του 5ου Γενικού Λυκείου Βόλου, εισήχθη στη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, απ΄οπου αποφοίτησε το 1996. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Μηχανική Περιβάλλοντος (Master in Science), του Πανεπιστημίου Νόττινχαμ της Μ. Βρετανίας, όπου διετέλεσε γραμματέας του συλλόγου Ελλήνων φοιτητών (1997-1999).
 
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Μηχανικού στην 80η ΑΔΤΕ (Κως) ως Εκπαιδευτής Ναρκοπολεμου και Πλωτών μέσων και την ολοκλήρωσε στην Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού.
 
Από το 2002 έως και σήμερα, έχει εργαστεί ως Μηχανικός-Τεχνικός Σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες δομικών-μονωτικών και χημικών υλικών κατασκευών, ως Μεταλλουργός Μηχανικός στην Hellenic Steel Co., ως Μηχανικός  Παραγωγής, Υγιεινής & Ασφαλείας στην ΓΜΜΕ ΛΑΡΚΟ και Lafarge Beton και με πιο πρόσφατη τη θέση Μηχανικού  Περιβάλλοντος- Εισηγητή στην Ειδική Υπηρεσία του Υπ. Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Είναι πτυχιούχος της Αγγλικής και της Ιταλικής γλώσσας.
 
Ιδρυτικό μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπεύθυνος συντονισμού και οργάνωσης τους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα διαχείρισης περιβάλλοντος, ενεργό μέλος αθλητικών σωματείων, οικολογικών και φιλοζωικών οργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger