Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Επιστολή της επιτροπής αγώνα Σκοπέλου με Παρέμβαση για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες Προς δημάρχους τον βόρειων Σποράδων και στην μαύρη κυβέρνησή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!!!

«Η ταλαιπωρία των επιβατών στα μεγάλα και χρόνια προβλήματα των ακτοπλοϊκών  συγκοινωνιών των νησιών μας  είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του κεφαλαίου, της ΕΕ, των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ». 

«Θεωρούμε ότι η κινητοποίηση που διοργανώνουν οι δήμαρχοι των βόρειων Σποράδων με αποχή από τις εκλογές και ορισμένοι φορείς  κινείται στη λογική του "μικρότερου κακού" και δεν ανοίγει δρόμους για ουσιαστική λύση του προβλήματος των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών τον νησιών μας». 

 «Καλούμε τους κατοίκους τον βόρειων Σποράδων  και τα ταξικά συνδικάτα, να αγωνιστούν μαζί με τους άλλους νησιώτες και τους ναυτεργάτες για:

Εθνικό Δημόσιο Φορέα ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση τον νησιών μας, χειμώνα - καλοκαίρι, με την κεντρική και βόρεια Ελλάδα και με τα άλλα νησιά, με σύγχρονα και ασφαλή πλοία.
Αντικατάσταση  του "Πήγασος εξπρές " και του "Σαντορίνη εξπρές " που είναι και τα δύο υπέργηρα πλοία και επικίνδυνα για την ασφάλεια των επιβατών.
Μείωση των τιμών των εισιτηρίων πλοίων. Καμία μείωση των δρομολογίων . Καθημερινή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη. τής Σκιάθου Σκοπέλου και Αλόννησου
Πλήρη κάλυψη των πλοίων με τον απαραίτητο αριθμό προσωπικού για ασφαλή ταξίδια.
Πλήρη κάλυψη εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των ναυτεργατών.
Άμεση διαμόρφωση του λιμανιού της Σκοπέλου Σκιάθου Αλόννησου για την ασφαλή προσέγγιση πλοίων».

Επιτροπή αγώνα Σκοπέλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger