Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

«Διανομή Τροφίμων σε απόρους από την Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης της Π.Ε. Λάρισας»


Διανομή  δεμάτων σε 200 άπορες οικογένειες της περιοχής, με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα που διανύουμε, πραγματοποίησε η Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου εξέφρασε την ικανοποίησή τους για το κοινωνικό έργο της επιτροπής και ευχαρίστησε θερμά τις επιχειρήσεις της περιοχής που, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που διέρχεται το εμπόριο, ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα της Αντιπεριφέρειας και ενίσχυσαν με τις προσφορές τους την κοινωνική προσπάθεια που καταβάλεται για την στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
 Πιο συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη οικιακής χρήσης.
 Η Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της κ. Καραλαριώτου,  λειτουργεί υπό τον συντονισμό της κ. Βασιλικής Φώλια και  συμμετέχουν οι κ. Ελένη Κατσαούνη, Βικτωρία Λάππα, Μαρία Σπύρου, Δήμητρα Τουρσουνίδου, Μάγδα Βουκαλίδου, Ελένη Κατσαντώνη και Ελένη Αστάρα.
Οι επιχειρήσεις που προσέφεραν είδη για το έργο της Επιτροπής είναι οι εξής: «Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος», «Αντιπροσωπείες Τροφίμων – Κωνσταντίνος Λαμπρούλης Α.Ε.», «Μακαρόνια Μέλισσα – Κίκιζας Α.Ε.», «Intercomm Foods Α.Ε.», Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε.», Συντεχνία Αρτοποιών Λάρισας, «Βιομάρ Α.Ε.», «Χώτος Α.Ε.», «Χαλβαδοποιία Παπαγιάννη», «Αγρόκτημα Ντούμα Α.Ε.» και «Jumbo A.E.», τους οποίους η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας ευχαριστεί θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger