Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ» Νέα κινητοποίηση την Τετάρτη

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Σαββάτου
Αποφασισμένοι και ατσαλωμένοι οι απεργοί χαλυβουργοί του Ασπροπύργου συνεχίζουν και κλιμακώνουν το σκληρό και περήφανο αγώνα που δίνουν, απαιτώντας την ανάκληση των 105 απολύσεων της εργοδοσίας του Μάνεση και επιστροφή στο εργοστάσιο με αξιοπρεπείς μισθούς.

Αύριο Τετάρτη θα γίνει νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, όπου στις 2 το μεσημέρι έχει οριστεί νέα τριμερής συνάντηση. Στο πλευρό των απεργών θα βρεθεί και πολυμελής αντιπροσωπεία από τα συνδικάτα και τις Επιτροπές Αγώνα του κλάδου του Μετάλλου που συμμετείχαν στη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Κυριακή. Να σημειωθεί ότι το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας έχει ανακοινώσει από την περασμένη εβδομάδα ότι θα προχωρήσει την Τετάρτη στη 1 μ. μ. σε παράσταση διαμαρτυρίας και έχει καλέσει σε μαζική συμμετοχή.

Στο μεταξύ, μια ξεχωριστή εκδήλωση για την Πρωτομαγιά διοργάνωσαν το Σάββατο το απόγευμα στην πύλη της «Χαλυβουργίας» το Σωματείο και η Επιτροπή Γυναικών, για τα παιδιά των απεργών. Με τη συμβολή μελών της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ, που διάβασαν ποιήματα και κείμενα, έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν τιμώντας την εργατική Πρωτομαγιά, σύμβολο αντίστασης και αγώνα για όλη την εργατική τάξη της χώρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger