Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ανάληψη ευθύνης για ΟΤΕ


Οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους. Παρόλαυτα θέλουμε να αναφέρουμε δυο λογάκια για την τρέχουσα συγκυρία και την επιλογή του περάσματος στην επίθεση. Καθώς η μητρόπολη έχει γεμίσει με κάθε λογής μπάτσους και οι φυλακές συντρόφους, καθώς το φασιστικό δηλητήριο ρέει άφθονο από τις οθόνες και οι ξεφτίλες ετοιμάζονται για άλλο ένα εκλογικό πανυγηράκι, καθώς η καταστολή προς τον εσωτερικό εχθρό αναβαθμίζεται και επεκτείνεται είπαμε να βάλουμε την δική μας διαφορετική πινελιά στο μίζερο αυτό τοπίο.
Στις 19/4 κόψαμε με ηλεκτρικό πριόνι τα ρολά του κλειστού πάρκινγκ του ΟΤΕ στα Εξάρχεια και καταστρέψαμε ολοσχερώς το σύνολο των οχημάτων που βρισκόντουσαν εκεί.
Ο ΟΤΕ πλέον αποτελεί θυγατρική της Deutche Telecom. Η γερμανική πολυεθνική είναι ένας κολοσσός στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και μάλιστα αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία στο είδος της στην Ευρώπη, με μονοπωλιακή θέση στην διεθνή αγορά. Ταυτόχρονα είναι και πρωτοπόρος στα συστήματα ελέγχου και επιτήρησης. Το 2008 μάλιστα εν μέσω σκανδάλου η Deutche Telecom επιβεβαίωσε ότι είχε κρατήσει τα στοιχεία κινητών τηλεφώνων από 17 εκατομμύρια πελάτες της. Η Deutche Telecom συνεργάζεται στενά με το γερμανικό κράτος και η θυγατρική της η Τ-Systems έχει αναλάβει τις ψηφιακές τηλεπικοινωνίες της γερμανικής αστυνομίας.
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα στο γιατί για μας αποτελεί στόχο.
Αφιερώνουμε την κίνηση μας αυτή στον Α. Μητρούσια, Γ. Καραγιαννίδη και Κ. Σακκά που έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 6 Απρίλη, διεκδικώντας την άρση των νέων εκδικητικών προφυλακίσεων και την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της αναρχικής συντρόφισσας Σ. Αντωνίου λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, μια κατάσταση που επιδεινώνεαι μέρα με την μέρα λόγω της συνθήκης του εγκλεισμού.
Επίσης στεκόμαστε δίπλα στα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και στον αναρχικό Θ. Μαυρόπουλο, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει και αυτοί απεργία πείνας από τις 8 Απρίλη, διεκδικώντας την οριστική μεταγωγή του Γ. Τσάκαλου και του Π. Αργυρού στις φυλακές Κορυδαλλού από αυτές του Δομοκού.
Δεν ξεχνάμε τον αξιοπρεπή κρατούμενο Σ. Δαρβίλα που έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 4 Απρίλη απαιτώντας την χορήγηση άδειας που δικαιούται και η οποία του στερείται εκδικητικά, ούτε και τους συλληφθέντες της 12 Φλεβάρη.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1393983 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger