Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΑΠΟΧΗ απ’ τις ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΑΤΗ εκτόνωσης


από Κίνηση για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-55 19:31, Τρίτη 10 Απριλίου 2012
ΑΠΟΧΗ απ’ τις ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΑΤΗ εκτόνωσης και υπονόμευσης των αγώνων των εργαζομένων Εργάτες-αγρότες-νεολαίοι: δυναμώστε την πάλη για την υπεράσπιση των ταξικών συμφερόντων Συσπειρωθείτε-αγωνιστείτε Αντιφασιστικά-Αντιιμπεριαλιστικά και για την ΕΞΟΔΟ της χώρας, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, από ΕΥΡΩ-ΟΝΕ-ΕΕ Ένταση της πάλης κατά του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
 
ΑΠΟΧΗ απ’ τις ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΑΤΗ εκτόνωσης και υπονόμευσης των αγώνων των εργαζομένων
 
Εργάτες-αγρότες-νεολαίοι: δυναμώστε την πάλη για την υπεράσπιση των ταξικών συμφερόντων
 
Συσπειρωθείτε-αγωνιστείτε Αντιφασιστικά-Αντιιμπεριαλιστικά και για την ΕΞΟΔΟ της χώρας, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, από ΕΥΡΩ-ΟΝΕ-ΕΕ
 
Ένταση της πάλης κατά του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ
 
«Μαυρίστε»-καταβαραθρώστε ΟΛΑ τα αστικά κόμματα: μεγαλοαστικά (μοναρχοφασιστική ΝΔ, μεγαλοαστικό ΠΑΣΟΚ, μοναρχοφασίστες ακραίου-έξαλου εθνικιστή Καμμένου, μεγαλοαστικό Ντόρας, ναζι-φασίστες ΛΑΟΣ-«Χρυσής Αυγής» κλπ.) και σοσιαλδημοκρατικά («Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ, κλπ.)
 
Οι επικείμενες βουλευτικές ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΑΤΗ (όσον αφορά στη «λύση» των προβλημάτων του τόπου) που προσδιορίστηκαν οριστικά – προφανώς μετά την απαραίτητη άδεια-έγκριση των «αφεντικών»-εκπροσώπων των ισχυρών μονοπωλίων της ΕΕ και εκείνων του ΔΝΤ, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών κερδοσκόπων – για το πρώτο μάλλον 15νθήμερο του  Μάη αποτελούν αποκλειστικά ΕΚΛΟΓΕΣ: πρώτο, αποπροσανατολισμού των πλατιών λαϊκών μαζών απ’ τα κύρια προβλήματα, δεύτερο, εκτόνωσης της οργής και αγανάκτησης των εργαζομένων και ολόκληρου του ελληνικού λαού που εξαθλιώνεται καθημερινά με κύριο στόχο την άμβλυνση της ταξικής πάλης προλεταριάτου-μπουρζουαζίας, τρίτο, προσπάθεια-«επιχείρηση» στήριξης του διαρκώς κλυδωνιζόμενου, σε βαθιά κρίση ευρισκόμενου, ολοκληρωτικά χρεοκοπημένου και ακραία δυσφημισμένου στα μάτια του λαού σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος, τέταρτο, εξυπηρέτησης των ταξικών συμφερόντων του ξένου και ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου, πέμπτο, υπεράσπισης-εφαρμογής της τωρινής στρατηγικής ΕΠΙΛΟΓΗΣ του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου και της κυρίαρχης ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ αντιδραστικής αστικής τάξης: ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ της χώρας στο «λάκκο των λεόντων» της ιμπεριαλιστικής ΕΕ, που επαναδιατυπώθηκε εκ νέου με το σύνθημα: «Ευρώπη ή χάος» – και μάλιστα παραμονές  εκλογών – απ’ τον πρόεδρο του «Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών» (ΣΕΒ) ή αλλιώς, πριν από ένα χρόνο, διατυπωμένο απ’ το φερέφωνο του ΣΕΒ  σοσιαλδημοκράτισσα Α. Παπαρήγα: «λύση έξω από το ΕΥΡΩ και Δραχμή στις παρούσες συνθήκες είναι καταστροφή» («Ρ»31/5/2011, σελ.6) – μια σαφή φιλο-ΕΕ δηλ. φιλο-ιμπεριαλιστική κατεύθυνση και πολιτική, την οποία σήμερα ακολουθούν ΟΛΑ τα αστικά κόμματα: μεγαλοαστικά (μοναρχοφασιστική ΝΔ, μεγαλοαστικό ΠΑΣΟΚ, μοναρχοφασίστες ακραίου-έξαλου εθνικιστή Καμμένου, μεγαλοαστικό Ντόρας, ναζι-φασίστες ΛΑΟΣ-«Χρυσής Αυγή» κλπ.) και σοσιαλδημοκρατικά («Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ, κλπ.).
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δασκαλόπουλος, παρεμβαίνοντας δημόσια, ανοιχτά, ωμά και απροσχημάτιστα στο θέμα των εκλογών δήλωσε ότι «οι επερχόμενες εκλογές είναι εκλογές-δημοψήφισμα. Όχι υπέρ ή κατά του μνημονίου, όπως θα ήθελαν μερικοί, μερικοί. Το πραγματικό διακύβευμα, το πραγματικό δίλημμα είναι: Ευρώπη ή χάος». Η χαρακτηριστική αυτή δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ για  «Ευρώπη ή χάος»: πρώτο, εκφράζει εκ νέου τη σταθερή σχέση ΥΠΟΤΑΓΗΣ και ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου απ τα ισχυρά μονοπώλια της ΕΕ, δεύτερο, δίνει όρκους πίστης στην ιμπεριαλιστική ΕΕ και αποτελεί επαναβεβαίωση του ξενόδουλου χαρακτήρα της ντόπιας αντιδραστικής αστικής τάξης, τρίτο, επιχειρεί επανασυσπείρωση των κατακερματισμένων δυνάμεων των δυο μεγάλων αστικών κομμάτων, της μοναρχοφασιστικής ΝΔ και του μεγαλοαστικού ΠΑΣΟΚ, με στόχο το ξεπέρασμα της βαθιάς κρίσης του αστικού πολιτικού συστήματος, τέλος, τέταρτο – και σπουδαιότερο – θέτει αποφασιστικά στο κέντρο των ΕΚΛΟΓΩΝ και επαναπροβάλλει την τωρινή στρατηγική ΕΠΙΛΟΓΗ του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου:  ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ της χώρας σε ΕΥΡΩ-ΟΝΕ-ΕΕ, και απαιτεί – δημόσια, ωμά και προκλητικά – από ΟΛΑ τα αστικά κόμματα, μεγαλοαστικά (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Καμμένου-Μπακογιάννη κλπ.) και τα σοσιαλδημοκρατικά («Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ κλπ.) την αυστηρή τήρησή της – την οποία, ως γνωστό, αποδέχονται ΟΛΑ τα παραπάνω αστικά κόμματα μα ακόμα και όλες σχεδόν οι εξωκοινοβουλευτικές αριστερές Οργανώσεις. Και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο κανένας τους δε θέτει σήμερα ζήτημα ΕΞΟΔΟΥ της Ελλάδας, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, από ΕΥΡΩ-ΟΝΕ-ΕΕ (κάποιες θέτουν μόνο έξω από ΕΥΡΩ-ΟΝΕ) – φιλο-ιμπεριαλιστική στάση που επιπλέον εναρμονίζεται πλήρως και με την τωρινή στρατηγική των ισχυρών μονοπωλίων της ΕΕ που δεν θέλουν, προς το παρόν, έξοδο της χώρας μας απ’ την ΕΕ παρά τα γνωστά προβλήματα (δηλώσεις Μέρκελ, κλπ.).
Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν για πρώτη φορά σε μια ζοφερότατη από κάθε άποψη κατάσταση: δηλαδή μπροστά στα ερείπια της ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΈΝΗΣ καπιταλιστικής οικονομίας και μιας πρωτοφανούς σε έκταση και βάθος απόλυτης εξαθλίωσης των πλατιών λαϊκών μαζών. Όμως εξαιτίας της άκρατης και επικίνδυνης αποπροσανατολιστικής δημαγωγίας ΟΛΩΝ των αστικών κομμάτων (μεγαλοαστικών και σοσιαλδημοκρατικών) είναι αναγκαίο να υπενθυμιστεί πότε και ποιός οδήγησε την οικονομία της χώρας σε συγκαλυμμένη αρχικά και στη συνέχεια ανοιχτά σε πλήρη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Πέραν, βέβαια, των προβλημάτων πουαναπόφευκτα γεννήθηκαν – ανεξάρτητα απ’ την οποιαδήποτε οικονομική πολιτική – απ’ την ίδια την πορεία ανάπτυξης και λειτουργίας του καπιταλισμού και όξυνε η πρόσφατη παγκόσμια καπιταλιστική κρίση υπερπαραγωγής, η εφαρμογή, ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες, μιας νεοφιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής απ’ τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα, το μεγαλοαστικό ΠΑΣΟΚ και τη μοναρχοφασιστική ΝΔ, ήταν εκείνη που συνέβαλε στην επιδείνωση κα όξυνση αυτών των υπαρκτών προβλημάτων (μεταξύ άλλων του υπέρμετρου εξωτερικού δανεισμού, των απαράδεκτων συνεχών μεγάλων ελλειμμάτων, της μεγάλης φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, του πληθωρισμού και της κερδοσκοπικής ύψωσης των τιμών, κλπ. κλπ.). Όμως η οικονομία της χώρας οδηγήθηκε σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ την περίοδο διακυβέρνησής της απ’ το μοναρχοφασιστικό κόμμα της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κ.Καραμανλή που εφάρμοσε την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική,χρεοκοπία που ήταν ορατή (παρά τα παραποιημένα οικονομικά στοιχεία) ακόμα απ’ το 2006 και εκδηλώθηκε αργότερα ανοιχτά με την εκτόξευση σε δυσθεώρητα ύψη του εξωτερικού χρέους, (σχεδόν διπλασιασμένο πλέον, ξεπέρασε τα 300 δισ. Ευρώ) και τον 5πλασιασμό του ελλείμματος (έφτασε γύρω στο 16% του ΑΕΠ), μ’ αποτέλεσμα να παραμεριστεί η κυβέρνηση Καραμανλή και να βρεθεί-καταλήξει η χώρα στη συνέχειααναπόφευκτα (με δεδομένη την παραμονή της στην ΕΕ), πέραν της επιτήρησης εξαιτίας της Αλογοσκούφειας  «απογραφής», σε τριπλό έλεγχο: Κομισιόν-ΕΚΤ-ΔΝΤ.
Ο αναπληρωτής καθηγητής Δημόσιας Οικονομικής του Παντείου Πανεπιστημίου Ν.Καραβίτης επισημαίνει για το 2009: «το οικονομικό πλήγμα Καραμανλή φαίνεται καθαρά, αν απλώς παρατηρήσουμε ότι το 2009 οι δαπάνες χωρίς τόκους είχαν αυξηθεί, 5,5 του ΑΕΠ (χωρίς να υπολογίζουμε τα διάφορα χρέη), ενώ τα έσοδα από 39,1% του ΑΕΠ το 2003 έπεσαν στο 36,9% το 2009. Με άλλα λόγια, οι δαπάνες αυξήθηκαν 40 δισ. και τα έσοδα 20 δισ. αυτό είναι φανερό σημάδι κάκιστης δημοσιονομικής πολιτικής». Αλλά ακόμα και η δεξιά μεγαλοαστική εφημερίδα «Καθημερινή» σε σημείωμα του δημοσιογράφου Κ.Καλλίτση κάνει λόγο για «μοιραία 6ετία», στο οποίο μεταξύ άλλων (παρά τις υπαρκτές επιφυλάξεις από πλευράς υπολογισμού στατιστικών στοιχείων δίνει το μέγεθος του εκτροχιασμού) σημειώνει: «την 6ετία 2004-2009, οι κρατικές (χωρίς του τάκους) δαπάνες αυξήθηκαν 50%, όταν η μέση αύξηση στις 27 χώρες της ΕΕ ήταν 22%. Ιδικά οι καταναλωτικές δαπάνες του Δημοσίου (σχεδόν το 70% των συνολικών) αυξήθηκαν 40%, όταν στις 27 αυξήθηκαν 20%. Τα κρατικά έσοδα επίσης αυξήθηκαν 25%, ενώ στις 27 μόνο 11%. Στο δημόσιο χρέος προστέθηκαν 116 δισ. Ευρώ και εκτινάχθηκε από τα 183 στα 300 δισ. Ευρώ, αυξήθηκε 63%, ενώ στους 27 μόνο 33% . Η Ευρώπη και η Ελλάδα ήταν σε αντίθετες τροχιές» («Καθημερινή», 25/3/2012, σελ.2 «Οικονομία»).
Παρόλο που την ΠΡΩΤΗ και ΚΥΡΙΑ ευθύνη για τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της οικονομίας της χώρας έχει η κυβέρνηση του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κ.Καραμανλή, τεράστια ευθύνη έχουν και ΟΛΑ τα κόμματα της τότε αστικής αντιπολίτευσης, τα μεγαλοαστικά (ΠΑΣΟΚ και ναζι-φασιστικό ΛΑΟΣ) και τα δυο σοσιαλδημοκρατικά («Κ»ΚΕ-ΣΥΝ), τα οποία ούτε αποκάλυψαν, ούτε προειδοποίησαν, ούτε κατάγγειλαν στην εργατική τάξη και το λαό ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μάλιστα όταν η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της οικονομίας ήταν ήδη απ’ το 2007 εντελώς εξόφθαλμη και ορατή πλέον δια «γυμνού οφθαλμού».
Η καταστροφή που επακολούθησε (συνεχίζεται  χωρίς τέλος) και πλήρωσαν-πληρώνουν πανάκριβα και πολύ σκληρά η εργατιά-αγροτιά και ολόκληρος ο ελληνικός λαός – θα την πληρώνουν για 10ετίες οι νεότερες γενιές – ήταν ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ. Επειδή αυτή η καταστροφή είναι πασίγνωστη αφού τη ζουν καθημερινά οι πλατιές λαϊκές μάζες και επειδή έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα το παρελθόν δε θα επαναληφθούν εδώ τα ίδια. Μόνο ένα, εντελώς αβάσιμο και διάτρητο βέβαια, αλλά άκρως παραπλανητικό «επιχείρημα»-ισχυρισμό των αστικών κομμάτων, μεγαλοαστικών (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, κλπ.) και σοσιαλδημοκρατικών («Κ»ΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ, κλπ.) πρέπει να αντικρουστεί: δηλ. πως θα μπορούσε τάχα να υπάρξει «άλλη» οικονομική πολιτική απ’ αυτή που γνώρισε και ζει ο λαός σήμερα, στα πλαίσια της ιμπεριαλιστικής ΕΕ και της ασφυκτικής ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ της χώρας απ’ τα ισχυρά ευρωπαϊκά μονοπώλια, την οποία αποδέχονται ΟΛΑ τα αστικά κόμματα απ’ τα μεγαλοαστικά ως τα σοσιαλδημοκρατικά («Κ»ΚΕ-ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡ).
Με οποιονδήποτε τρόπο και αν είναι διατυπωμένος ο ισχυρισμός αυτός είναι ένας πέρα για πέρα παραπλανητικός και ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΣ ισχυρισμός (και ταυτόχρονα μια αστική ρεφορμιστική σαπουνόφουσκα) – ισχυρισμός αδίστακτων απατεωνίσκων δημαγωγών αστών πολιτικών (μεγαλοαστών και σοσιαλδημοκρατών) που προκλητικά κοροϊδεύουν και εξαπατούν την εργατική τάξη και το λαό,  γιατί, μεδεδομένη την ΠΑΡΑΜΟΝΗ της Ελλάδας στο «λάκκο των λεόντων» της ΕΕ, είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ-ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ για τη χώρα και η οικονομική πολιτική που εφαρμόστηκε-εφαρμόζεται και θα εφαρμοστεί και στο μέλλον (την ίδια θα εφαρμόσει και η επόμενη νέο«εκλεγμένη» κυβέρνηση με καταιγίδα νέων μέτρων 16 δισ. τον Ιούνιο), επειδή αυτή καθορίστηκε-καθορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ’ τα ευρωπαϊκά και διεθνή ισχυρά μονοπώλια (βεβαίως και με τη συμφωνία του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου και της ξενόδουλης αστικής τάξης) και των Οργανισμών τους: Κομισιόν-ΕΚΤ-ΔΝΤ (ο επικίνδυνος τυχοδιώκτης εθνικιστής-ρατσιστής Σαμαράς που «κοκορεύονταν» πως δήθεν «διαφωνούσε» κοροϊδεύοντας το λαό, λες και δεν ήταν το κόμμα του που προκάλεσε την καταστροφή, επέστρεψε κάποια στιγμή απ’ την ΕΕ σε άθλια κατάσταση σαν «δαρμένο κουταβάκι») – νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική  που οδήγησε στην καταστροφή της παραπέρα υποδούλωσης της χώρας με τις διάφορες δεσμευτικές συμφωνίες και τα νέα υποδουλωτικά δάνεια, στην πρωτοφανή εξαθλίωση των πλατιών λαϊκών μαζών, στο ολοκληρωτικό ξεπούλημα του πλούτου της χώρας στα ξένα μονοπώλια (ευρωπαϊκά και διεθνή), στην πλήρη εκμηδένιση και του τελευταίου ίχνους εθνικής κυριαρχίας μ’ αποκορύφωμα το διεθνή οικονομικό έλεγχο και το διαβόητο «Ειδικό Λογαριασμό» για την πληρωμή των τοκογλυφικών δανείων στους διεθνείς κερδοσκόπους και τις τράπεζες (εφαρμόστηκε απ’ τις κυβερνήσεις Παπανδρέου-Παπαδήμου,  προφανώς θα εφαρμόζονταν και από οποιαδήποτε άλλη ακριβώς η ίδια αν η Ελλάδα παρέμενε στην ΕΕ). 
ΟΛΑ τα αστικά κόμματα (μεγαλοαστικά και της χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατίας) που κατέρχονται στις επικείμενες βουλευτικές ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΑΤΗ έχουν τεράστιες ευθύνες απέναντι στο λαό και τον τόπο επειδή:πρώτο, υπηρετώντας τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου οδήγησαν την οικονομία της χώρας σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, δεύτερο, αποσιώπησαν-αποσιωπούν, ακόμα και σήμερα, την καταστροφική ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της οικονομίας, τρίτο, αποσιωπούν ότι τα σημερινά προβλήματα δεν είναι μόνο προβλήματα του ντόπιου καπιταλισμού αλλά ορισμένα από αυτά προέρχονται ΚΑΙ απ’ την ΠΑΡΑΜΟΝΗ της χώρας σε ΕΥΡΩ-ΟΝΕ-ΕΕ, και παρόλα αυτά δεν θέτουν θέμα ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ της Ελλάδας απ’ την ΕΕ, τέταρτο, αποσιωπούν ότι οι επιθέσεις στις κατακτήσεις, τα συμφέροντα και το βιοτικό επίπεδο των εργατών-αγροτών δεν προέρχονται μόνο απ’ τον ντόπιο κεφάλαιο αλλά ΚΑΙ απ’ τα ευρωπαϊκά μονοπώλια, κατευθείαν απ’ τις Βρυξέλλες δηλ. τα Όργανα της ιμπεριαλιστικής ΕΕ, πέμπτο, δεν αντέδρασαν στο προκλητικότατο τσαλαπάτημα του περήφανου λαού μας με την ωμή φασιστική επέμβαση των ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ στα εσωτερικά της χώρας, μ’ αφορμή το δημοψήφισμα, επιδεικνύοντας έτσι μια πρωτοφανή εθελοδουλία-ξενοδουλία, μαζί και οι 300 της Βουλής (μ’ εξαίρεση τον Τ.Κουράκη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ), έκτο, αποσιωπούν ότι οι «ντόπιες» κυβερνήσεις (Παπανδρέου-Παπαδήμου) είχαν-έχουν υποκατασταθεί απ’ τους θρασύτατους υπαλληλίσκους των Κομισιόν-ΕΚΤ-ΔΝΤ, έβδομο, ότι και οι υπουργοί της νέας «ντόπιας» κυβέρνησης, μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΑΤΗ, θα είναι, όπως και των προηγούμενων, θλιβεροί και αξιοθρήνητοι ιπποκόμοι των πολυπληθών υπαλληλίσκων των ξένων μονοπωλίων.
Γι’ αυτούς τους λόγους:
-          «Μαυρίστε»-καταβαραθρώστε ΟΛΑ τα αστικά κόμματα: μεγαλοαστικά (μοναρχοφασιστική ΝΔ, μεγαλοαστικό ΠΑΣΟΚ, μοναρχοφασίστες ακραίου-έξαλου εθνικιστή Καμμένου, μεγαλοαστικό Ντόρας, ναζι-φασίστες ΛΑΟΣ-«Χρυσής Αυγής» κλπ.) και σοσιαλδημοκρατικά («Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ, κλπ.)
-          ΑΠΟΧΗ απ’ τις ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΑΤΗ εκτόνωσης και υπονόμευσης των αγώνων των εργαζομένων
-          Εργάτες-αγρότες-νεολαίοι: αντί ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΑΤΗ εκτόνωσης και υπονόμευσης των αγώνων των εργαζομένων που ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – Δυναμώστε την πάλη για την υπεράσπιση των ταξικών συμφερόντων και για την ΕΞΟΔΟ της χώρας, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, από ΕΥΡΩ-ΟΝΕ-ΕΕ.
http://anasintaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger