Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Προς Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργος Μιχελή και Δημάρχο Σκιάθου Νίκου Πλωμαρίτη,σιγά μην σκίσετε κανένα καλτσόν από την αγωνιστικότητα σας


Εμείς σε προηγουμένη αναρτήσει μας είχαμε προειδοποίηση άλλα δεν μας ακούτε ΕΔΩ είναι η ανάρτηση μας
Την περικοπή δρομολογίων από και προς Βόρειες Σποράδες έχει ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία Hellenic Seaways.
Οι περικοπές, αν εγκριθούν, θα ισχύσουν από 23 Απριλίου και για τα ταχύπλοα, αλλά και για το συμβατικό πλοίο που εξυπηρετεί τη γραμμή Σποράδες – Βόλος.
Γι' αυτό το δρομολόγιο η εταιρία αιτείται να πραγματοποιεί δύο δρομολόγια την εβδομάδα Βόλος – Σποράδες – Βόλος, ένα Βόλος- Σποράδες με παραμονή του πλοίου στο λιμάνι της Σκοπέλου και ένα την επόμενη από Σποράδες προς Βόλο.
 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ME ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟ  ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger