Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Στις Βόρειες Σποράδες κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς


Με το Δήμαρχο Αλμυρού κ. Βαγ. Χατζηκυριάκο και τους Αντιδημάρχους της πόλης συναντήθηκαν υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας της Δημοκρατικής Αριστεράς στο πλαίσιο των προεκλογικών τους επισκέψεων και περιοδειών στους Δήμους της Μαγνησίας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές συζήτησαν με την ηγεσία της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού θέματα της αυτοδιοίκησης και ενημερώθηκαν για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Συμφώνησαν πως η μεγάλη περικοπή των πόρων προς την Αυτοδιοίκηση αποτέλεσμα των μνημονιακών υποχρεώσεων που υπέγραψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχει φέρει όλους τους Δήμους της Ελλάδας στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.

Στη συζήτηση επισημάνθηκε από όλους πως ο τρόπος που εφαρμόσθηκε ο «Καλλικράτης» χωρίς σωστό σχεδιασμό και κυρίως χωρίς την αναγκαία οικονομική υποστήριξη οδήγησε την Αυτοδιοίκηση σε αδιέξοδο.
Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ σημείωσαν πως αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοκρατική Αριστερά η στήριξη της Αυτοδιοίκησης και προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για την οικονομική της ενίσχυση.
Μετά από τη συνάντηση με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Αλμυρού το κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών περιόδευσαν στη λαϊκή και στην εμπορική αγορά της πόλης όπου διαπίστωσαν ιδιαίτερα θετικό κλίμα για τη Δημοκρατική Αριστερά, καθώς στις περισσότερες συζητήσεις οι πολίτες καταφέρονταν έντονα κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Στις Σποράδες
Την Κυριακή κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς θα επισκεφθεί την Αλόννησο και αύριο Δευτέρα τη Σκόπελο και τη Σκιάθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger