Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Δήλωση του Βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου.


Αυτές οι εκλογές είναι ίσως οι κρισιμότερες στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας. Από το αποτέλεσμά τους θα κριθεί αν η Ελλάδα, αν όλοι μας, θα αφήσουμε πίσω μας την πρωτοφανή κρίση που μας τραυμάτισε βαθιά και θα επιστρέψουμε στο δρόμο της ανάπτυξης ή αν ο τόπος μας θα βυθιστεί ακόμα περισσότερο στην ύφεση και στην αβεβαιότητα που προκαλεί η ακυβερνησία. Από την ψήφο των πολιτών θα κριθεί αν η Ελλάδα θα διασφαλίσει την αδιατάρακτη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας ή αν θα μπει σε περιπέτειες, στις οποίες μπορούν να οδηγήσουν οι κραυγές του λαϊκισμού.
Με εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και με την αποφασιστικότητα  που επιβάλλουν οι κρίσιμες στιγμές για τον τόπο, βγαίνουμε δυνατά μπροστά και σε αυτή την εκλογική μάχη. Για να υπερασπιστούμε τις θέσεις που διαχρονικά και με συνέπεια υπηρετούμε και οι οποίες έχουν δικαιωθεί απόλυτα.
Στόχος μας είναι η εντολή του ελληνικού λαού για μια ισχυρή κυβέρνηση, ικανή και αποφασισμένη να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων. Είναι στόχος δύσκολος αλλά μπορούμε να τον πετύχουμε. Το χρωστάμε στην πατρίδα, στις επόμενες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger