Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΝΔ Vs "Aνεξάρτητων Ελλήνων": O Π.Καμμένο οπλίζει, το αντάρτικο αρχίζει...


Δέσμιοι των πολιτικών τους επιλογών από το Νοέμβριο και ένθεν, ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ, υφίστανται πλέον καθημερινά μια τρομακτική φθορά, τόσο από τις ισχυρές φυγόκεντρες αντιμνημονιακές δυνάμεις που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του κόμματος, όσο και από την ανελέητη προπαγάνδα της διαπλοκής που θέλει πάση θυσία την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ του 10-15% να αποτελεί το βασικό στήριγμα σε μια συγκυβέρνηση.

Κάτι που έχει προκαλέσει συστημική ζημιά στη ΝΔ η οποία ζημιά είναι ανεξέλεγκτη πλέον, όσο τα ΜΜΕ της διπαλοκής παίζουν το σενάριο της συγκυβέρνησης.
Παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ, που στάθηκαν δίπλα στο κόμμα ακόμα και στις δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις του 1993 και του 2009, ανατριχιάζουν στην ιδέα ότι θα ψηφίσουν ΝΔ για να δουν και πάλι αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά τον … υπουργό Οικονομικών της χρεοκοπίας και πρόεδρο του «προκυνημένου» ΠΑΣΟΚ, τον Ε.Βενιζέλο.

Στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό των πολιτών που δεν πιστεύει ότι η ΝΔ θα κατακτήσει την αυτοδυναμία και θα αναγκαστεί να συμμαχήσει με το ΠΑΣΟΚ, πλησιάζει το 90% (!) και αυτή η εμπεδωμένη άποψη στο σώμα των ψηφοφόρων κατατρώει την παραδοσιακή εκλογική βάση της ΝΔ.

Ήδη το κόμμα του Π.Καμμένου εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις να πλησιάζει την εκλογική δύναμη του ΛΑΟΣ και όπως εξελίσσεται η κατάσταση δεν αποκλείεται να το δούμε να προσεγγίζει διψήφιο ποσοστό.

Μέχρι στιγμής όλοι έχουν γυρίσει την πλάτης στο κάλεσμα για συστράτευση, στα πλαίσια της πανστρατιάς που κήρυξε. Από τους 16 διαγραφέντες βουλευτές οι περισσότεροι θα ενταχθούν στο κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» που αύριο ανακοινώνεται επίσημα από τον Π.Καμμένο στο Δίστομο.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας, από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", χωρίς να αποκλείεται να ενταχθούν πλην των διαγραμμένων της ΝΔ και διαγραμμένοι του … ΠΑΣΟΚ! Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάθετη εκτόξευση των ποσοστών των "Ανεξάρτητων Πολιτών", οι οποίοι αντιμετωπίζονται από ξένες πρεσβείες στην Αθήνα ως "αξιόλογη πολιτική δύναμη που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις"...
Η σχέση ΝΔ-"Ανεξαρτήτων Ελλήνων", θυμίζει πλέον την σύγκρουση τακτικού στρατού-ανταρτών, όπου οι τελευταίοι μάχονται σε ευνοϊκό περιβάλλον: Φιλικά διακείμενος πληθυσμός, πρόσφορο έδαφος για ανταρτοπόλεμο. Και με το χρόνο να κυλάει υπερ τους...
Η ίδρυση του κόμματος θα γίνει σήμερα στις 11:00 πμ στο δημαρχείο Διστόμου (αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου) σε μια άκρως συμβολική κίνηση που μιλάει στην καρδιά των Ελλήνων.


Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

10:30 πμ Κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο Διστόμου
11:00 πμ Παρουσίαση κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου Δήμου «Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας»
12:00 πμ Επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.

Στη ΝΔ υπάρχει έντονη αναταραχή για το ρεύμα του νέου κόμματος και ήδη οι «μπακογιαννικοί» (αυτοί έμειναν να στηρίζουν τον Α.Σαμαρά…) προτείνουν, (τι άλλο;) αναβολή των εκλογών μέχρι το φθινόπωρο, μήπως και «ξεφουσκώσει» η ορμή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Βλέπουμε λοιπόν ότι στη ΝΔ σκέφτονται ακόμα με όρους παλαιότερων εκλογικών αναμετρήσεων και δεν μπορούν να συλλάβουν όχι τα μηνύματα, αλλά το βουητό του ποταμού της Ιστορίας που σπρώχνει οποιαδήποτε αντιμνημονιακή δύναμη μπροστά.

Αδυνατούν να αντιληφθούν ότι αν μεταθέσουν τις εκλογές το φθινόπωρο, το πιθανότερο είναι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με μόνο όπλο επικοινωνίας (αλλά τι όπλο!) το διαδίκτυο, να περάσουν μπροστά από τη ΝΔ!

Δεν καταλαβαίνουν ότι η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ από το Νοέμβριο και μετά το μόνο που εξασφαλίζει είναι η «πασοκοποίηση» των ποσοστών του κόμματος και μάλιστα με ρυθμό πολύ ταχύτερο από του ΠΑΣΟΚ. Αλλά μήπως ακριβώς αυτός είναι ο στόχος των ξένων δυνάμεων που είχαν αφηνιάσει να σπρώξουν τη ΝΔ στον ολέθριο, για την Ελλάδα, κύκλο των Μνημονίων;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger