Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

«Καρμανιόλα» ο ΚΑΠ για Παναθηναϊκό!

Βαρύς αναμένεται να πέσει ο πέλεκυς στον Παναθηναϊκό μετά την διακοπή του αγώνα. Ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών φέτος, 2 τη νέα χρονιά και το ματς στους «ερυθρόλευκους» με 3-0. Kινδυνεύει και η έδρα!

Τα σοβαρά επεισόδια και η διακοπή του ντέρμπι μπορούν να στοιχίσουν πολύ στον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει σοβαρά όχι απλά με τιμωρία έδρας, αλλά και αφαίρεσης βαθμών. Συγκεκριμένα ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει πως σε περίπτωση διακοπής του αγώνα η ομάδα που ευθύνεται τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών για φέτος, 2 τη νέα χρονιά, ενώ το ματς κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου με 3-0.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές και την τιμωρία έδρας, αυτό έχει να κάνει με το τι θα γράψει ο Κάκος στο φύλλο αγώνα. Αν αναφερθεί σε εκτεταμένα επεισόδια η τιμωρία θα είναι μία με δύο αγωνιστικές, ενώ αν γράψει πως η διακοπή υπήρξε λόγω εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, τότε η ποινή θα είναι 2 με 3 αγωνιστικές.

Όπως όλα δείχνουν πάντως ο πέλεκυς αναμένεται να πέσει βαρύς στον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει πολύ σοβαρά με εξοντωτική ποινή.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger