Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Κομοτηνή: Ένοπλος άνεργος κρατά ομήρους


Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ομηρίας στην Κομοτηνή. Ένας ένοπλος άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, εισέβαλε στο εργοστάσιο HELESI PLC στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, το οποίο κατασκευάζει κάδους απορριμμάτων, και πυροβόλησε τον μεγαλομέτοχο της βιομηχανίας Αθανάσιο Ανδριανόπουλο, έναν εργαζόμενο και έναν αστυνομικό.



Ο δράστης βρίσκεται εντός του κτηρίου και κρατά πλέον υπό την απειλή κυνηγετικού όπλου δύο ομήρους. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χρόνος», ο δράστης φέρεται να είναι ο απολυθείς Δημήτριος Μανίκας.


 
Ο άνδρας, ο οποίος ήταν οδηγός στην επιχείρηση, είχε απολυθεί πριν από οκτώ μήνες και είναι πατέρας δύο παιδιών. Αίτημά του είναι να επιστρέψει στη δουλειά του και να πληρωθεί τα δεδουλευμένα κάποιων μηνών.



Στο νοσοκομείο οι τραυματίες


Ο Αθανάσιος Ανδριανόπουλος
Ο Αθανάσιος Ανδριανόπουλος
Οι τραυματίες έχουν διακομισθεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Δύο μεγάλα τραύματα μέσα στους μηρούς φέρει ο εργαζόμενος, ονόματι Εμίλ Ίλεφ, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος δούλευε νόμιμα στην επιχείρηση, ενώ σοβαρότερη είναι η κατάσταση του Αθανάσιου Αδριανόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην τραχηλική χώρα και στο αριστερό αντιβραχιόνιο από χοντρά σκάγια. Υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση από ομάδα χειρουργών με τους γιατρούς Νίκο Χατζηκωνσταντίνου, Δημήτριο Μπαμπαλή, Κώστα Παύλου.

Στη βιομηχανική περιοχή έχει αποκλειστεί ο χώρος του εργοστασίου.
 http://www.zougla.gr/greece/article/komotini-enoplos-krata-omirous-482307

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger