Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

δωρεάν προσφορά στο ΠΑΣΟΚ Η Ρία Αντωνίου γυμνή να μετριάσουμε την πίκρα από τον αποκλεισμό του παπουτσή

ria_antoniou1Καύσωνας, σου λέει, στην Κύπρο! Είδε και αποείδε και η Ρία Αντωνίου, τα πέταξε όλα και βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της ολόγυμνη! Άναυδος ο κόσμος στην πισίνα... Κάποιοι άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες...

Η Ρία πάλι χαλαρή και άνετη (δροσίστηκε η κοπέλα επιτέλους!) μιλούσε στο κινητό της... Τι κι αν ήταν όπως τη γέννησε η μαμά της! Η Ρία είναι απελευθερωμένο κορίτσι, δεν έχει τέτοια θέματα...

Και όπως φαίνεται, ούτε οι άνδρες θαμώνες του ξενοδοχείου έδειξαν να ενοχλούνται (τι να ενοχλούνται δηλαδή, μόνο πάρτυ που δεν έκαναν!) από την αυθόρμητη και... αθώα κίνηση της Ρίας.

Ευτυχώς δηλαδή που ήταν και η πισίνα δίπλα, να ρίξουν μια βουτιά να δροσιστούν!

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της ''καυτής'' Ρίας Αντωνίου...

Η Ρία Αντωνίου γυμνή στο μπαλκόνι!Η Ρία Αντωνίου γυμνή στο μπαλκόνι!Η Ρία Αντωνίου γυμνή στο μπαλκόνι!
Ρία Αντωνίου
Βιογραφικό
Η Ρία Αντωνίου γεννήθηκε μια ζεστή μέρα του Ιουλίου του 1988 στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από τη Μάνη της Λακωνίας. Μεγάλωσε στο Χαλάνδρι όπου τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε σπουδές Διαιτολογίας στο ιδιωτικό ΙΕΚ ΞΥΝΗ, τις οποίες, πιθανότατα, άφησε ανολοκλήρωτες. Στον ελεύθερό της χρόνο προτιμά να πηγαίνει γυμναστήριο, να ακούει μουσική και να διαβάζει βιβλία. Χόμπι της είναι η συμμετοχή σε κάθε είδους καλλιστεία.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι το 2006 έλαβε μέρος στα καλλιστεία για Μις Γιανγκ Πελοπόννησος, όπου και κέρδισε τον τίτλο και την επόμενη ακριβώς χρονιά, στον ίδιο χώρο, σαν déjà vu, στέφθηκε Σταρ Πελοπόννησος. Κι αν σταματούσε εκεί, καλά θα ήταν. Η λαχτάρα της να ακολουθήσει το δρόμο της πασαρέλας, την οδήγησε και στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, στα οποία ο ανταγωνισμός ήταν μεγαλύτερος και η Ρία αρκέστηκε στον τίτλο της Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς 2008 και σε μια γκριμάτσα παρόμοια με αυτή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, με την οποία μέχρι και σήμερα τη συνδέουν αρκετά. Βέβαια, ένα χρόνο νωρίτερα είχε πάρει μέρος και στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Model of the World», όπου κατέκτησε τους τίτλους Αναπληρωματική Miss Model of the World, Miss Face και Miss Φωτογένεια. Κι αν νομίζεις ότι σταμάτησαν οι διαγωνισμοί ομορφιάς για τη Ρία κάνεις λάθος. Λαμβάνει μέρος στα καλλιστεία Miss Earth, αλλά παρόλο που ήταν φαβορί κατάφερε να λάβει τους τίτλους Best in Swimming Suit και Miss Body. Την επόμενη μέρα, κατά τη διάρκεια του πρωινού, η Μις Τανζανία, που ήταν μία από τις τιτλούχους, κατευθύνθηκε προς το τραπέζι της Ρίας και ακούμπησε μπροστά της το στέμμα της. Αμέσως μετά το μοντέλο δήλωσε ότι πλέον έχει βαρεθεί τους διαγωνισμούς ομορφιάς και το μόνο που θέλει είναι να ασχοληθεί με το modeling για να βγάζει τα προς το ζην.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη συγκρίνουν με τη Τζούλια Αλεξανδράτου, λόγω του γεγονότος ότι ο Ηλίας Πανταζόπουλος εκτελούσε χρέη μάνατζερ της Τζούλιας, ενώ λίγο αργότερα έληξαν τη συνεργασία τους καθώς εκείνος αποφάσισε να αναλάβει το επαγγελματικό και αισθηματικό μέλλον της Ρίας.
Πλέον, μετά από εκατοντάδες μέτρα ποδαρόδρομου στις πασαρέλες και πολλές ντυμένες και γυμνές φωτογραφίσεις για περιοδικά, η Ρία, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Ηλία Πανταζόπουλο, κάνει στροφή στην καριέρα της, προσπαθώντας πλέον να προωθηθεί ως τραγουδίστρια. Το πρώτο της τραγούδι έχει τίτλο «Give Me» και αποτελεί διασκευή του «Give a Little Bit to Me» της Amanda Lear, η οποία είχε κάνει μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 1980. Η παραγωγή του τραγουδιού είναι αγγλική κι αυτή την εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Λονδίνο. Μάλιστα, η ίδια έχει προγραμματίσει κι αρκετές εμφανίσεις στο εξωτερικό για την προώθηση του τραγουδιού. Βέβαια η ίδια ήταν ήδη περιζήτητη λόγω του αμερικανικού Playboy, το οποίο ενδιαφέρθηκε για την ύπαρξή της. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά θα περιλαμβάνει διασκευές παλιών ευρωπαϊκών επιτυχιών, στις οποίες θα συμμετέχουν και οι πρώτοι εκτελεστές τους. Γιατί η Ρία να τα σκοτώσει από μόνη της, μάλλον, δε μπορεί. Όσο για το videoclip του τραγουδιού "Give Me", έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, παρουσιάζοντας μία πολύ sexy Ρία. Τη μία είναι ντυμένη αστυνομικός και την άλλη καλόγρια. Μάλιστα, ανταλλάσσει κι ένα καυτό φιλί με τη συμπρωταγωνίστριά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger