Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.

Παραιτήθηκε και αποχώρησε από το ΛΑ.Ο.Σ η Μελίνα Τσιλιμίγκρα, η οποία ήταν υπεύθυνη της ΦΟΣ (Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού) Νομικής, μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΟΣ και μέλος της Γραμματείας Ιδεολογικού του ΛΑΟΣ. Η απόφασή της  να αποχωρήσει από το κόμμα συνέπεσε με την εμφάνιση ροζ βίντεο σε ιστοσελίδα πορνό, στο οποίο φαίνεται ότι πρωταγωνιστούσε.
Η ίδια έχει προχωρήσει σε μηνύσεις κατά της ιστοσελίδας που ανέβασε το βίντεο, ενώ έκανε μέσω του δικηγόρου της, Αθανάσιου Πλεύρη, και ανακοινώσεις.
Το θέμα φαίνεται ότι θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Τι σε ενδιαφέρει αυτό; Θα με ρωτήσετε. Η κυρία αυτή είχε συκοφαντήσει το Άσυλο μέσα στη Βουλή.
Αθήνα, 2 Φλεβάρη 2011, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στο εξής περιστατικό:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ:
«Θα πω μόνο το μικρό της όνομα για λόγους προστασίας: έχει το όνομα της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη! Πάει, λοιπόν, προχθές, η Μελίνα στη Νομική να γράψει Εμπορικό Δίκαιο και - παρόντων των επιτηρητών και της υπεύθυνης τμήματος καθηγήτριας - "μπουκάρουν" αντιεξουσιαστές στην αίθουσα. Τα παιδιά έγραφαν εξετάσεις και 25 αντιεξουσιαστές μπήκαν μέσα και ξεκίνησαν τα "γαλλικά". Η συγκεκριμένη φοιτήτρια που τόλμησε να πει "αφήστε μας μισή ώρα να τελειώσουμε το μάθημα", δέχτηκε επίθεση εξαιρετικά εκφοβιστική και απαξιωτική και της έσκισαν το γραπτό. Την απείλησαν δε ότι "Τη Δευτέρα που θα δίνεις μάθημα θα είμαστε πάλι εδώ"! (Από Δελτίο τύπου του ΛΑΟΣ).
Υπήρχε όμως κατάληψη στις 31/1 που καταγγέλλει η εφημερίδα «Παρατηρητής» στο blog της; Σαφέστατα όχι! Αφού οι απεργοί πείνας και οι αλληλέγγυοι είχαν αποχωρήσει από τις 27/1. Με βάση αυτά μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πόσο αληθή είναι αυτά που καταγγέλλει το στέλεχος της ΝΕΟΣ περί σκισίματος γραπτού κλπ…
Με την ευκαιρία να πω δύο λογάκια:
Κυρία μου. Ως Αριστερός οφείλω να σας πω, πως είναι καθαρά προσωπικό σας θέμα αν γυρίσατε ή όχι ροζ video. Δεν με ενδιαφέρει.
Όμως όταν καταργούνται άσυλα, φακελώνονται πολίτες, και η ιδιωτική ζωή παρακολουθείται, τότε όλοι μας αργά ή γρήγορα, θα πέσουμε θύματα εκβιασμού ή συκοφαντίας.
Κάνατε ένα αήθη αγώνα  μέσω του ακροδεξιού κόμματος, να μπούνε κάμερες στο δρόμο. Σπιλώσατε το άσυλο και κάνατε τα πάντα να καταργηθεί. Δεν καταργήσατε απλά το άσυλο σε ένα κτήριο. Καταργήσατε τις προσωπικές στιγμές, με σκοπό να επιβάλετε μια στυγνή τρομοκρατία.
Τα καταφέρατε. Είστε ευχαριστημένη; Μια παροιμία λέει ότι «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς».
Λυπάμαι για το διασυρμό σας, αν και τον θεωρώ φυσικό επακόλουθο, όσων εσείς κάνατε. Μην ξεχνάμε, ότι στηρίξατε και τις επιλογές του μνημονίου όπου καταδικάσατε στην ανεργία νέους και νέες της γενιάς σας.
Είστε υποκρίτρια που ντρέπεστε για ένα ροζ βίντεο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, που με τις ψήφους σας κόπηκαν μισθοί και συντάξεις, που κόσμος έχασε τη δουλειά και τα σπίτια του. Που ενεργήσατε προβοκατόρικα (μάλιστα, αυτή είναι αληθινός προβοκάτορας), για να εδραιωθεί ο φόβος στους ανθρώπους. Οι πολιτικοί, έχετε στα χέρια σας το αίμα όσων εξωθήσατε σε αυτοκτονία, όσων χάθηκαν στα νοσοκομεία από έλλειψη προσωπικού και φαρμάκων, όσων χτύπησαν άνανδρα οι δυνάμεις καταστολής.
Ντροπή σας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger