Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ανοικτή επιστολή στο Χ. Ράιχενμπαχ.

Προς Α.Ε. Κύριο Χ. Ράιχενμπαχ
Ελέω Μνημονίων & Δοσιλόγων Υπερ-Πρωθυπουργό Ελλάδος Αθήνα.

Εξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε,
Άκουσα από τα ΜΜΕ ότι σκοπόν έχετε να φέρετε στην Ελλάδα τα επίπεδα μισθών-συντάξεων, εκείνα των Βαλτικών χωρών (Εσθονίας), και Βαλκανικών χωρών (Βουλγαρίας-Αλβανίας, κλπ.) ή και χειρότερα Ινδίας-Πακιστάν-Κίνας. Αυτό ζητά και η...

κυρία Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ.

Ξεχνάτε όμως ότι οι τιμές των αγαθών και προ’ι’όντων στην Ελλάδα ευρίσκονται στα επίπεδα Γερμανίας-Γαλλίας ή και υψηλότερα.

Οι τιμές του αγαθού που λέγεται ΦΩΣ , (στην Ελλάδα το λέμε ΔΕΗ), έρχονται κάθε δίμηνο Ευρώ 900,00 (με το τέλος ακινήτων), (αλλά και άλλα τέλη), σε κάθε οικογένεια, ενώ στην Εσθονία και Βουλγαρία, έρχονται στους καταναλωτές, μάξιμουμ 50,00 Ευρώ.

Οι τιμές στα SUPERMARKETS στην Ελλάδα, είναι τόσο υψηλά, που για να γεμίσει το καροτσάκι της νοικοκυράς, θέλει 250 Ευρώ, ενώ στην Εσθονία και Βουλγαρία θέλει 50,00 Ευρώ.

Η τιμή των καυσίμων στην Ελλάδα είναι Ευρώ 2,00 το λίτρο, ενώ στην Εσθονία-Βουλγαρία είναι περίπου 0,75- 1,00 Ευρώ το λίτρο.



Τα επίπεδα των φόρων στην Ελλάδα, είναι χιλιαπλάσια υψηλότερα από τις Βαλτικές ή Βαλκανικές ή Ασιατικές χώρες.

Τούτου δοθέντος, σαν οικονομολόγος που είσθε, πρέπει να καταλάβετε και εξισώσετε τα επίπεδα μισθών- συντάξεων, με τα επίπεδα τιμών αγαθών, προ’ι’όντων, και φόρων.

Αφού επιτύχετε μείωση τιμών των αγαθών, και άλλων προ’ι’όντων, τότε το συζητάμε για μισθούς-συντάξεις, αφού θέλετε εσωτερική υποτίμηση. Εδώ και τώρα εσωτερική υποτίμηση και στις τιμές!

Οι τιμές των φόρων –κατά μέσο όρο- είναι για τους Έλληνες Ευρώ 5,000.00 ετησίως, ενώ για Εσθονούς και Βούλγαρους-Ρουμάνους, είναι 100.00 Ευρώ.

Η ανισότητα αυτή μισθών- συντάξεων- τιμών αγαθών- και φόρων, ανάγεται στην ειδικότητα του ψυχιάτρου, είναι για τρελοκομείο, και φρενοκομείο, και είναι απαράδεκτη για Οικονομολόγο του δικού σας διεθνούς κύρους και επιπέδου.

Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί σε ψυχίατρο-οικονομολόγο! Οι δικοί μας πολιτικοί λίαν επιεικώς, έχουν έλλειμμα φρενών.
Στη Ελλάδα για υπουργούς οικονομικών έχουμε συνταγματολόγους, κοινωνιολόγους, δικηγόρους, που φέρνουν όλη αυτή τη τρελοκατάσταση, μαζί με τους «ειδικούς» της τρόικα εδώ.

Απευθύνομαι σε σας, διότι σαν επίτροπος της Ευρωζώνης, και Υπερ-Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αυτή η τρελοκατάσταση και ανισότητα δημιουργεί πρόβλημα, στην Ε.Ε.

Απευθύνομαι σε σας, διότι σαν επίτροπος της Ευρωζώνης, και με τη δραστηριότητα που επιδεικνύετε, έχετε αναλάβει σαν αρμόδιος Οικονομολόγος, τη θεραπεία της φρενοβλαβούς Ελληνικής Οικονομίας.
Η περίπτωση της Ελλάδος είναι για φρενοκομείο, και χρειάζεται ψυχίατρο-οικονομολόγο διεθνούς κύρους.

Μη ξεχνάτε ότι εσείς όλοι της Ευρωζώνης, και της παγκόσμιας διακυβέρνησης μας χρεοκοπήσατε.
Yπ’ όψιν ότι η Ελλάς είναι η πλουσιότερη χώρα σε ενεργειακά κοιτάσματα, Πετρέλαια και Φυσικό Αέριο………
Μήπως γιαυτό μας χρεοκοπήσατε;;; για να μας πάρετε όλο το φυσικό ορυκτό πλούτο τζάμπα;
Ντροπή σας.! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές για τίμια συνεκμετάλλευση!

Εάν δεν μας δώσετε το δάνειο, με τις δόσεις αυτού, τότε εμείς δεν θα πληρώσουμε τους τοκογλύφους δανειστές. Είναι τόσο απλό….
Αφού απαλλαγούμε από τους δοσίλογους πολιτικούς, θα κάνουμε στάση Εξωτερικών και μόνο πληρωμών, και ότι ήθελε προκύψει……Yπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…….Εάν σέβεστε τον εαυτό σας, πρέπει να ντρέπεστε για το κακό που κάνετε στους Έλληνες! Αλλά χάθηκε η ντροπή για να τη βρούνε οι Ούνοι, Γότθοι, Βησιγότθοι, Ναζί, Βάνδαλοι, και άλλοι Κοσμοκράτορες;

Επειδή μας βρήκατε σε χρόνους πολιτικής παρακμής, σπεύσατε να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία. Ο πολιτισμός εξέλιπεν!
Θαυμάστε Κόσμε Ευρωπα’ι’κή Ένωση, που εκμεταλλεύεται τα
αδύναμα μέλη της.! Όποιος θέλει να χρεοκοπήσει ας μπεί στην Ε.Ε.

Επί τούτοις διατελώ,
Μετά τιμής
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος.-

Προς Α.Ε. Πρέσβη της Γερμανίας
Αθήνα
----------------------------------------------
Παρακαλώ πολύ, να προωθήσετε αυτή την επιστολή στον Εξοχώτατο Κύριο Χ. ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ, Υπερ-Πρωθυπουργό Ελλάδος, ελέω μνημονίων και δοσιλόγων, δεόντως μεταφρασμένη στη γλώσσα σας.

http://www.epirus-ellas.gr
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_3139.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger