Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

η χώρα έχει μετατραπεί σε «ξέφραγο αμπέλι» για τους παράνομους μετανάστες, ο απερχόμενος Υπουργός διοργανώνει φιέστες για τον απολογισμό της θητείας του.



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, για τη συνεχιζόμενη έξαρση της εγκληματικότητας στη χώρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα τα ξημερώματα, ένας συμπολίτης μας, ιδιοκτήτης περιπτέρου, έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αδίστακτων ληστών. Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Μόλις προχθές, άλλος ένας συμπολίτης μας, ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στο Αιγάλεω, σκοτώθηκε επίσης από τα πυρά ληστών. Αυτή είναι πλέον η καθημερινή κατάσταση με την εγκληματικότητα στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή είναι η κατάσταση που αφήνει πίσω του ο κ. Χρήστος Παπουτσής δια-φεύγοντας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και η χώρα έχει μετατραπεί σε «ξέφραγο αμπέλι» για τους παράνομους μετανάστες, ο απερχόμενος Υπουργός διοργανώνει φιέστες για τον απολογισμό της θητείας του.
Πρόκειται για πρόκληση. Διπλή πρόκληση τόσο για την κοινωνία, όσο και για τη λογική και τη νοημοσύνη μας! »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger