Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Δ.Α.Σ –Ο.Τ.Α




 H ΔΑΣ-ΟΤΑ που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ καταγγέλει την παράταξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ) για τη στάση της στη τελευταία γενική συνέλευση του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Μαγνησίας.

 Πιο συγκεκριμένα,όταν οι δυνάμεις της ΔΑΣ  έβαλαν ψήφισμα για να συμμετάσχουν στις εκλογές οι συμβασιούχοι, οι «αριστεροί» αγωνιστές της παράταξης των ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ είπαν ότι αυτό δεν είναι νόμιμο και ότι δεν μπορεί η γενική συνέλευση να αποφασίζει για τέτοια ζητήματα. Έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν τη ΔΑΣ-ΟΤΑ και το ΠΑΜΕ ότι τώρα θυμήθηκε τους συμβασιούχους και ότι υπακούει στους αστικούς νόμους ,επειδή επιμένει να εφαρμοστεί το καταστατικό του συλλόγου των εργαζομένων.

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες ,
Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια η παράταξη της ΔΑΣ και το ΠΑΜΕ είναι οι μοναδικοί που παλεύουν για να συμμετάσχουν στις διαδικασίες των Πρωτοβάθμιων Σωματείων στους ΟΤΑ όλοι οι εργαζόμενοι, συμβασιούχοι, αορίστου, μόνιμοι ,ανεξαρτήτου ειδικότητας. Η  εργατική τάξη είναι μια ,πρέπει να είναι ενωμένη και  να αγωνίζεται σε ταξική κατεύθυνση ενάντια στους εκμεταλλευτές της και το κράτος τους.

Η  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ) δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να ακολουθεί τη γραμμή της πλειοψηφίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που έχει σύρει ήδη στα δικαστήρια Πρωτοβάθμεια Σωματεία( Κορυδαλλός, Ηλιούπολη κτλ) ,επειδή δέχτηκαν τους συμβασιούχους στις διαδικασίες των Σωματείων. Είναι πραγματικά επικίνδυνοι. Αυτοί που μιλούν περι ενότητας, είναι οι πρώτοι που διαιρούν τους εργαζόμενους σε μόνιμους και συμβασιούχους. Στην ίδια ρότα και Ανεξάρτητοι- ΠΑΣΟΚ,η ΠΑΣΚΕ που για άλλη μια φορά δεν εβγάλαν κουβέντα για το θέμα, δείχνοντας ότι συμπορεύονται με την αντισυναδελφική και αντεργατική στάση της παράταξης ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ).

Όλοι μαζί είναι αυτοί που βάζουν πάνω απ’όλα τη «νομιμότητα» του αστικού κράτους που σήμερα απολύει εργαζόμενους στους  ΟΤΑ, φτάνει το μισθό μας στα 500 ευρώ, περνάει τις μορφές ελαστικής απασχόλησης στους δήμους και τα τόσα άλλα.

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,
ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ  στην αντιλαϊκή πολιτική του Μαύρου  Μετώπου (Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Τρόικα-ΕΕ-αστικών κομμάτων).Καμία εμπιστοσύνη στις παρατάξεις και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Στις εκλογές, ψήφισε τώρα τα ψηφοδέλτια της ΔΑΣ ,που υποστηρίζονται από το ΠΑΜΕ. Για ένα ταξικό σωματείο που θα συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι. 
 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΑΜΕ

Τηλ επικοινωνιας: 24210-20085
site:  http://pamemagnisias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger