Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στεφανόπουλος: Ζήτησε να μειωθεί το ενοίκιο του σπιτιού του

Στεφανόπουλος: Ζήτησε να μειωθεί το ενοίκιο του σπιτιού του : Την πόρτα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου χτύπησε η οικονομική κρίση καθώς ο ίδιος -όπως αναφέρει η χιώτικη εφημερίδα «Πολίτης»- ζήτησε μείωση ενοικίου

Την πόρτα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου χτύπησε η οικονομική κρίση καθώς ο ίδιος -όπως αναφέρει η χιώτικη εφημερίδα «Πολίτης»- ζήτησε μείωση ενοικίου στο διαμέρισμα του στο Κολωνάκι διαφορετικά θα αποχωρήσει.

Το ακίνητο, το οποίο ενοικιάζει εδώ και αρκετά χρόνια ο κ. Στεφανόπουλος, βρίσκεται στο Κολωνάκι και ανήκει στο Δήμο Χίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του δήμου, Μ. Γιαννάρα, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε μέσω της κόρης του μείωσης του ενοικίου από 1.200 σε 900 ευρώ.

«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος, τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1.000 ευρώ;» ανέφερε ο κ. Γιαννάρας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα, δεδομένου ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαμήνυσε ότι, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση, τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα. Σύμφωνα με τον κ. Γιανναρά, ο δήμος Χίου «προσανατολίζεται σε μείωση της τάξεως του 20%».
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger