Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Συγκλονιστικό απόψε το Μακελειό: Ο ήρωας ζωντανά στο στούντιο και ο κηφήνας στα μανταλάκια.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
20120311-201324.jpgΑπόψε το μακελειό γκρεμίζει το φασιστικό πανηγύρι της σοσιαληστρικής μοναρχίας καλώντας στο στούντιο τον σεβάσμιο γέροντα πατριώτη που δώρισε γαλακτοκομικά στον μονάρχη Βενιζέλο.
Οι τραγικές στιγμές που ζει η πατρίδα φτάνουν στο απώγειο με τους εκατοντάδες χάνους ΙΚΑτζήδες, ΟΤΕτζήδες, ΔΕΗτζήδες πράσινους μιζαδόρους να χαιρετούν το τσιρκο του ενός υποψηφίου που θα εκλεγεί με ποσοστά Τσολάκογλου και Ράλλη στην κατεχόμενη από τον Φον Ζήμενς πατρίδα.
Το γκροτέσκ σκηνικό ολοκληρώνεται με την αποκάλυψη της φορολογικής δήλωσης του Νίκου Παπανδρέου. Του ανθρώπου που διαθετει νίντζα σωματοφύλακες, σαμουράι οδηγούς, κιλμπιλ φιλιππινέζες. Του ανθρώπου που κατά δήλωση του κοπάναγε το κεφάλι του στον τοίχο και τώρα που όλοι οι Έλληνες χτυπουν το κεφάλι τους από απόγνωση, αυτός βολτάρει με την αφάνα του ανέμελη ακόμα και στην ιστορική Μάνη.

Το σκηνικό συμπληρώνεται από τον Αντώνη που δήλωσε πως δεν συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ. Και έχει δίκιο. Οι Αβραμοδήμες είναι νοητά ερωτευμένοι με την Ντόρα την Κουβελήτρια Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger