Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΑΜΕ για τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΕΒ


Για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ

Και μόνο η προοπτική ανόδου των αγώνων και η δυναμική απεγκλωβισμού μεγάλων τμημάτων εργαζομένων από τους εκβιασμούς των αστικών κομμάτων, κάνει την τάξη των αστών να μιλά για χάος και να χάνει τον ύπνο της. Αυτή την αγωνία της αστικής τάξης εκφράζει με τις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΕΒ, το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με τη θρασύτητα που χαρακτηρίζει την τάξη των αστών, βαφτίζουν προνόμια των εργαζομένων το καθεστώς γαλέρας που επικρατεί στα καράβια και στις επιχειρήσεις. Χαρακτηρίζουν πρόκληση τους αγώνες των ναυτεργατών έναντι στην άγρια εκμετάλλευσή τους, από τους εφοπλιστές και έχουν το θράσος να μιλούν για την κοινωνία που υποφέρει. Μόνο που στην κοινωνία που υποφέρει (που έπιασε ο πόνος τον κ. Δασκαλόπουλο), δεν είναι οι εφοπλιστές και συνολικά η τάξη που εκπροσωπεί, είναι το σύνολο της εργατικής τάξης και τα άλλα λαϊκά στρώματα. Γιατί αυτός και η τάξη του είναι οι σφετεριστές του πλούτου που παράγουν όλοι οι υπόλοιποι.
Κανένας φόβος και καμία υποταγή.
Με τους αγώνες και την ψήφο μας τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ξυπνητούρια τώρα τα θυμηθήκατε μύρισαν εκλογές ε; επιδοτήσεις; κάτι που έπρεπε να κάνετε πριν οδηγηθούμε εδω που φτάσαμε όταν σας παρακαλούσαμε να παρατηθείτε η να ξεσηκώσετε τον κόσμο εσείς σηκώνατε πανό στην Ακρόπολη είναι πολύ αργά το έγκλημα το κάνατε αναδείξατε με τη στάση σας τον Καμμένο τον Κουβελη και σήμερα κινδυνεύετε από αυτούς και όλο αυτό το συνονθύλευμα. Τώρα θυμηθήκατε να έρθετε στον Βόλο που χάνετε την έδρα; Δε βλέπετε ούτε στις συγκεντρώσεις σας δε έρχεται ο κόσμος; εσείς είστε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αφήσατε τον λαό να πεινάσει και τώρα ασελγείτε στο πτώμα του; Αφήνετε να σας φτύνει ο ΣΕΒ ο Βενιζέλος ο Σαμαράς ο Πάγκαλος και σεις κρατάτε ομπρέλα. Α ρε Μήτσο Κωστόπουλε, έφυγαν οι αγωνιστές και ήρθαν τα κλόουν και οι μαζορετες γι σόου στα κανάλια. Μπορεί αυτός ο πεινασμένος και φοβισμένος λαός να είναι μπερδεμένος ακόμη και να μη ξέρει τι να ψηφήσει ξέρει ώμος τι δεν θα ψηφήσει.

Powered By Blogger