Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

προς τον πρόεδρο της ΕΑΣ Πηλίου – Βορείων Σποράδων κ. Δημ. Σπανός

Άσε της μαλακίες με των συνεταιρισμό στην Σκόπελο και παίξε άλλου τα παιχνίδια σου παλιό μαλάκα που θα μας πεις ότι πρέπει να διαλυθεί  διαβάστε τη είπε 


Σε Πήλιο και Β. Σποράδες

Στο σύνολο επτά, από τους 42, είναι οι Πρωτοβάθμιοι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί που σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις θα συνεχίσουν να υφίστανται στο Πήλιο και τα νησιά των Βορείων Σποράδων.
Πρόκειται για τον Πρωτοβάθμιο Αγροτικό Συνεταιρισμό που προέκυψε από τη μετατροπή της ΕΑΣ Πηλίου – Βορείων Σποράδων και τους αντίστοιχους Ζαγοράς, Πουρίου, Δράκειας, Αγριάς, Κατηχωρίου και Μηλεών, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο αντίστοιχος Προμυρίου.
Όλοι οι υπόλοιποι εντάσσονται στο νέο Πρωτοβάθμιο που προέκυψε από τη μετατροπή της τοπικής ΕΑΣ.
«Θεωρώ ότι πέρα από τον Πρωτοβάθμιο Αγροτικό Συνεταιρισμό που προέκυψε από τη μετατροπή της Ένωσης» δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΑΣ Πηλίου – Βορείων Σποράδων κ. Δημ. Σπανός «μόνο ο αντίστοιχος της Ζαγοράς είναι βιώσιμος. Οι υπόλοιποι πέντε δύσκολα θα συνεχίσουν, καθώς απαιτείται στη γενική τους συνέλευση να εγκρίνουν αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου κατά 30.000 ευρώ. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχουν και σε μια τέτοια περίπτωση θα κληθούν να εξετάσουν την προοπτική διάλυσης ή ένταξης στο νέο Συνεταιρισμό» είναι η τοποθέτηση του κ. Σπανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger