Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μην μιλάμε για προβλήματα στη σκόπελο πολλές Αλλοδαπές εργάζονται με την ώρα στα σπίτια Και περνουν 7 ευρω την ωρα !


Πότε  θα σταματήσει αυτή η κατάσταση πότε θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αν δεν μπορείτε να καθαρίσετε τα σπίτια σας πάρτε τις κοπελίτσες  Ελληνίδες που είναι άνεργες και έχουν ανάγκη

1 σχόλιο:

Τροχο-παίδι είπε...

Όσο εντείνεται η κρίση και η ανέχεια που προσπαθούν να επιβάλλουν στο λαό για να την ξεπεράσουν πατώντας τον, διάφορες φασιστικές-αντιδραστικές φωνές-απόψεις ξεπετάγονται.

Απόψεις που όχι μόνο δεν βοηθάν αλλά αποπροσανατολίζουν το λαό απ'το επίδικο.

Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι. Κια όλοι όσοι είναι στη χώρα, περνάνε τα ίδια ακόμη και χειρότερα ίσως. Προσπαθούν κι αυτοί να επιβιώσουν.

Είτε ντόπιοι είτε ξένοι, όλοι οι εργαζόμενοι έχουν τις ίδιες ανάγκες! Την ανάγκη και το δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή!

Το επίδικο τώρα είναι το ξεζούμισα λαού και εργαζομένων και η προσπάθεια να μας εξαθλιώσουν. Αμερικάνοι κι Ευρωπαίοι με τους ντόπιους υποτακτικούς τους, έχουν βάλει στόχο να ξεπεράσουν την κρίση ξεζουμίζοντάς μας στην κυριολξία!

Ενάντια στις φασίζουσες λογικές, η εργατιά και ο λαός που χτυπιούνται από την βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και των αφεντικών της (ΕΕ-ΔΝΤ), πρέπει να ενωθούμε, να αντισταθούμε να τους σταματήσουμε!

Powered By Blogger