Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας για την 25η Μαρτίου


Δεκάδες αστυνομικοί, ένστολοι, με πολιτικά (ασφαλίτες), ματ και σιδερένια κιγκλιδώματα ήταν το σκηνικό που αντίκρισαν όλοι οι Βολιώτες στην ημέρα της 25ης Μαρτίου.
«Κι όλα αυτά προκειμένου η πολιτική ηγεσία αλλά και το σύνολο του πολιτικού δυναμικού της πόλης μας που στηρίζει το Μνημόνιο να αποφύγει την έκφραση της λαϊκής καταδίκης, δυσαρέσκειας και εναντίωσης στην εφαρμοζόμενη πολιτική. Παρέλαση χωρίς τον ίδιο τον κόσμο, δηλαδή η πλήρης αποδοχή από την κυβέρνηση ότι τόσο η ίδια όσο και η πολιτική της είναι πλήρως απονομιμοποιημένη και δεν έχει καμιά λαϊκή αποδοχή!», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πραγματικό μήνυμα όμως είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει μάθει να επαναστατεί, να εξεγείρεται και να αποτινάσει τους καταπιεστές του που σήμερα είναι η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, την ΕΕ και την ΟΝΕ, την τρόικα, το Μηνμόνιο και το ΔΝΤ. Αυτό έκαναν και οι ήρωες του ’21 κι όχι να υποταχθούν στο τι ήθελαν οι τότε μεγάλες δυνάμεις.
«Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με δεκάδες συμπολίτες μας και άλλες δυνάμεις της Αριστεράς και του κινήματος δώσαμε τη μάχη και σήμερα απέναντι στην πολιτική που μας οδηγεί στην φτώχεια, την ανεργία, τις απολύσεις, το κλείσιμο δεκάδων εργοστασίων και το ξεκλήρισμα της νεολαίας. Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που προσπάθησε η κυβέρνηση και τα κυρίαρχα ΜΜΕ, αλλά και κάποια τοπικά, να δημιουργήσουν δεν υποταχθήκαμε. Κάτι που θα έπρεπε να κάνει και το σύνολο της αριστεράς αλλά δυστυχώς δεν το έπραξε ούτε το ΚΚΕ, ούτε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζεται στην ανακοίνωση, που καταλήγει ότι είναι επιτακτική η ανάγκη συγκρότησης ενός Αγωνιστικού Μετώπου Ρήξης και Ανατροπής μέσα στους αγώνες και τις πολιτικές μάχες που έρχονται το επόμενο διάστημα. Ένα Μέτωπο που να παλεύει για να εκφράσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων και της νεολαίας, για να δώσει προοπτική και ελπίδα στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger