Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

1 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


1 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Η Σελήνη άκρως επικοινωνιακή μέσα από τους Διδύμους έρχεται με το καλημέρα να...
τετραγωνίσει τον Άρη και έτσι ο καφές μας ας είναι... ντεκαφεϊνέ, αφού τα νεύρα θα είναι στο κόκκινο. Ακόμη, ο Ερμής κάνει μια χιαστί με τον Ποσειδώνα οπότε καλό θα είναι να μην υποσχόμαστε κι πολλά και να λέμε ακόμα λιγότερα.


ΚΡΙΟΣ

Με την πολυαστρία μέσα στους Ιχθύες και στον 12ο οίκο σκέπτεστε και ξανασκέφτεστε πράγματα και αποφάσεις που είναι ήδη ειλημμένες. Επαγγελματικά, οι προσπάθειές σας απλά βελτιώνουν τις καταστάσεις μα δεν λύνουν τα προβλήματα. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να προσεγγίσετε τον άνθρωπο σας, εκθέτοντας τόσο την κατάσταση όσο και τα συναισθήματα σας. Οι γεννημένοι το 1989 κάπου χάνετε το δίκιο σας με την συμπεριφορά σας.





ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά πράγματα τείνουν να αλλάξουν με τρόπο κάπως μαγικό. Η προσωπική σας γοητεία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, αφού μπορείτε να περάσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις θέσεις σας. Στα επαγγελματικά, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα αλλά θα χρειαστεί να «πατήσετε» πόδι σε κάποιους επίδοξους μνηστήρες. Αισθηματικά, απλά να είσαστε ο εαυτός σας. Οι γεννημένοι το 1978, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να φεύγουν.





ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και με τόσους πλανήτες στους Ιχθύες μόνο λόγια θα έχετε προς το παρόν. Η Σελήνη στο ζώδιό σας βοηθά να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ή να επανεκτιμήσετε ξανά παλιές καταστάσεις. Αισθηματικά, ίσως ρισκάρετε άνευ λόγου, αφού η αβεβαιότητα που σας διακρίνει αυτή την περίοδο σας κάνει να νοιώθετε κάπως περίεργα αλλά απτό πρόβλημα δεν υπάρχει. Οι γεννημένοι το 1967 κάπου κάνετε επικοινωνιακά φάουλ.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να πετύχετε σε πολλά, απλά είσαστε επαναπαυμένοι. Σε προσωπικό επίπεδο νοιώθετε πως κάποιοι σας έχουν γυρίσει την πλάτη. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα γίνονται για ν’ αλλάξουν την κατάσταση αλλά χρειάζεται να βάλετε λίγο προσπάθεια παραπάνω. Στα αισθηματικά, θα χρειαστεί να κοιτάξετε και το άκρως απίθανο σενάριο μήπως είσαστε λίγο παράλογοι στις απαιτήσεις σας. Οι γεννημένοι το 1966 θα πάρετε νέες αποφάσεις.





ΛΕΩΝ

Μέσα από τις φιλίες θα βρείτε συμπαράσταση στα θέματα που σας απασχολούν. Επαγγελματικά, νιώθετε πιο ισχυροί από ποτέ ενώ στα αισθηματικά η πολλαπλότητα των επιλογών θα πρέπει να περιοριστεί για να μην βρεθείτε εν μέσω διαπληκτισμών. Οικονομικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν θα καταλάβετε πως μπορείτε να τα λύσετε με ιδιαίτερη ευκολία. Οι γεννημένοι το 1970, αφήστε το παρελθόν να προσπεράσει και ζήστε το παρόν.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης απέναντι σας ίσως σας κάνει πιο διεκδικητικούς από όσο πρέπει. Τα επαγγελματικά, έχουν μια θετική κατεύθυνση ενώ κάποια ζητήματα που κυνηγάτε βρίσκονται στην τυπική διαδικασία. Προσπαθήστε στα οικογενειακά σας θέματα να δώσετε λύσεις ουσίας που σχετίζονται με την τήρηση συμφωνιών κι υποσχέσεων. Οι γεννημένοι το 1979, ανακτήστε το χαμένο έδαφος.





ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά, σήμερα, ειδικά το πρωί, θα επιδείξετε τη μοναδική ικανότητα να κάνετε το άσπρο-μαύρο. Έχετε κάνει λάθη αλλά δύσκολα θα το αντιληφτούν οι άλλοι. Είναι ανοησία να προσπαθείτε να αποδείξετε πράγματα που είναι αυτονόητα στις σχέσεις σας. Επαγγελματικά, ίσως κάποια ζητήματα πρέπει να λυθούν με συζήτηση και όχι με φωνές, όπως εξαναγκάζεστε τον τελευταίο καιρό με την παρουσία του Άρη στον 12ο οίκο. Οι γεννημένοι το 1992, ασχοληθείτε με πράγματα πιο ουσιώδη.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας, αφού τώρα η πολυαστρία στους Ιχθύες σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε διπλό χτύπημα. Επαγγελματικά, κάποιοι που θέλουν να σας ελέγξουν, προκειμένου να «βγουν» από πάνω, τελικά θα ηττηθούν κατά κράτος. Αισθηματικά, μην αδιαφορείτε για τα θέλω της σχέσης σας γιατί ενδέχεται να προκύψουν δυσεπίλυτα προβλήματα στην συνέχεια. Οι γεννημένοι το 1975 αισθάνεστε ότι ο χρόνος δουλεύει για εσάς.





ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο απέναντι ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα αισθηματικά τα οποία ίσως σας προβληματίσουν διότι θα αναδείξουν μια διαφορετική οπτική από αυτή που είχατε. Ο εργασιακός τομέας κάπου χωλαίνει, αφού η ανάδρομη φορά του Άρη σας έχει τσακίσει το νευρικό σύστημα. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αλλά εκεί τουλάχιστον έχετε την λύση. Οι γεννημένοι το 1962 μην περιπλέκετε τα πράγματα.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συναλλαγές το πρωί θα σας δώσουν να καταλάβετε πως οι άλλοι έχουν ένα επιπλέον πρόβλημα για κάθε πιθανή λύση που τους αντιπαραθέτετε. Η πολυαστρία πλανητών στους Ιχθύες σας κάνει πιο πρακτικούς βρίσκοντας λύσεις, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι που δεν θα υφίσταται το τετράγωνο Σελήνης-Άρη. Στα αισθηματικά, οι προσπάθειές σας για αναθέρμανση της σχέσης στέφονται με επιτυχία. Οι γεννημένοι το 1989 θα μπερδευτείτε από την πολυγνωμία.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για επικοινωνίες, ιδιαίτερα αν πρόκειται για θέματα που δεν θα κουράσουν ή θα είναι με ομιλητές που δεν θα σας εκνευρίσουν. Πολλά ζητήματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλύτερη μοίρα, πράγμα που σας βοηθά να ατενίζετε καλλίτερα το μέλλον. Η πολυαστρία στον 2ο οίκο σας κάνει πιο large, δείχνοντας πως ο δρόμος για την επιτυχία περνά μέσα από την κοινωνικότητα. Οι γεννημένοι το 1972, αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν.





ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας, χρειάζεται προσοχή μιας και θα νιώσετε έντονη πίεση και μάλλον δεν είσαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Ο ρεαλισμός σήμερα δεν σας ταιριάζει, αφού είστε μόνιμα αιθεροβάμονες. Αισθηματικά, μέσα από συζητήσεις θα καταφέρετε να μεταστρέψετε τις καταστάσεις υπέρ σας. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να πετύχετε κάποια σχέδια. Οι γεννημένοι το 1988 ίσως βρεθείτε σε δίλλημα μέσα από μια πρόταση.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger