Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Καθ οδόν προς την Αθήνα για διαμαρτυρία οι ένστολοι του Νομού Μαγνησίας (Photos)

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Καθ οδόν προς την Αθήνα για διαμαρτυρία οι ένστολοι του Νομού Μαγνησίας (Photos)
...για τις μειώσεις στους μισθούς και το κόψιμο του εκλογικού επιδόματος
Σ.Κωνσταντάρας: "Αναλωνόμαστε στην φύλαξη πολιτικών προσώπων και οικονομικών παραγόντων στερώντας το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας από τους πολίτες την ώρα που η κοινωνία μαστίζεται από ληστείες, ναρκωτικά και άλλα αδικήματα. Μέχρι εδώ ήταν, κοινωνία και Αστυνομία μαζί ενάντια στα εξαθλιωτικά μέτρα"
Καθ οδόν προς την Αθήνα βρίσκονται αυτή την ώρα οι ένστολοι του Νομού Μαγνησίας, όπου θα βρεθούν με συναδέλφους τους απ΄ όλη την Ελλάδα με σκοπό να πορευθούν προς την Βουλή πραγματοποιώντας διαμαρτυρία για τις μειώσεις στους μισθούς τους αλλά και για την διακοπή του εκλογικού επιδόματος, το οποίο όμως, αν και θα κοπεί από αυτούς, δεν θα κοπεί και στους υπαλλήλους του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών.
Ο  πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Στ. Κωνσταντάρας, σε δηλώσεις του στο e-Volos.gr, σημείωσε πως: "Αναλωνόμαστε στην φύλαξη πολιτικών προσώπων και οικονομικών παραγόντων στερώντας το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας από τους πολίτες την ώρα που η κοινωνία μαστίζεται από ληστείες, ναρκωτικά και άλλα αδικήματα. Μέχρι εδώ ήταν, κοινωνία και Αστυνομία μαζί ενάντια στα εξαθλιωτικά μέτρα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση άλλες μειώσεις στους μισθούς μας, θα παλέψουμε ειδικά στην αυθαίρετη απόφαση για κόψιμο του εκλογικού επιδόματος που έγινε μόνο σε εμάς και όχι στους υπόλοιπους υπαλλήλους των άλλων Υπουργείων "
astinomia 056.JPGastinomia 054.JPGastinomia 052.JPG
 http://www.e-volos.gr/el/topika_1/symbainei_tora_ka8_odon_pros_tin_a8ina_gia_diamarturia_oi_enstoloi_tou_nomou_magnisias_photos_.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger