Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ενεργητική αντίσταση" στην Ολομέλεια από το ΚΚΕ

Την "ενεργητική αντίσταση" ξεκίνησαν εντός της αιθούσης της Βουλής οι βουλευτές του ΚΚΕ: Την ώρα που ο τραγικός Ε.Βενιζέλος εξηγούσε τους λόγους που επιτάσσουν στην κυβέρνηση να φέρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος οι βουλευτές του ΚΚΕ εξοργίστηκαν, με αποτέλεσμα ο βουλευτής Γιώργος Μαυρίκος να εκσφενδονίσει το ογκώδες πακέτο με τα νέα μέτρα στον άέρα και να γεμίσει η αίθουσα με τις 630 σελίδες του επαίσχυντου κειμένου.

Ο κ. Βενιζέλος σε έντονο ύφος προσπάθησε να εκφοβίσει τον βουλευτή του ΚΚΕ λέγοντας: «Θέλετε να οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή. Η εικόνα με τον κ. Μαυρίκο θα κάνει το γύρο του κόσμου και θα μας κάνει ρεζίλι διεθνώς».

Η διάρκεια της συζήτησης σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής δεν μπορεί να ξεπερνά τις 10 ώρες οπότε η ψηφοφορία αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα.

Σημειώνεται ότι υπολογίζονται ήδη περί τους σαράντα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έχουν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο, ενώ δεν θα ψηφίσουν, με εξαίρεση τους κ.κ.Βορίδη και Γεωργιάδη, και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger