Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

“Μπέ” σε όλα.


Ευτυχείτε, συνέλληνες.

199 εξυπνότεροι, σοφότεροι και υπευθυνότεροι από μας, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και σώσανε τη χώρα από τη Δραχμή, η οποία με το κυνηγετικό μαχαίρι στα δόντια ήταν έτοιμη να εισβάλει από τα παράθυρα και να βιάσει τις γιαγιάδες μας, να χέσει στο σύνθετο και να φάει και την τελευταία πάστα που είχε μείνει στο ψυγείο.

Επίσης μας γλυτώσανε από την άτακτη χρεωκοπία, γιατί από την άλλη έχουμε οφθαλμοφανώς γλυτώσει χάρη στο Μνημόνιο 1, το Μεσοπρόθεσμο, και όλα τα ενδιάμεσα, τα οποία ήταν όλα σωτήρια, ήταν όλα “αυτό η γρήγορος πλην βασανιστικός θάνατος”, και ήταν όλα όπως βλεπουμε επικώς αποτελεσματικά.

199 ευεργέτες του Εθνους λοιπόν κλείσανε τα αυτιά τους στις σειρήνες του λαϊκισμού, και (κόντρα στις εύκολες κορώνες αυτών που αρέσκονται να χαϊδεύουν αυτιά πηδώντας από ψηλές ταράτσες ή από την άνεση του αφορολόγητου χαρτόκουτού τους) πράξανε το αυτονόητα σωστό, τόσο αυτονόητα και τόσο σωστό, που χρειάστηκε να επιστρατευτεί κομματική πειθαρχία μέσα και πούτσος και ξύλο έξω για να το φερμάρουνε στο λαό που δε νογάει ποιό είναι το καλό του, αλλά ευτυχώς πλέον κανείς δεν τον ρωτάει.

Σας ευχαριστούμε, 199. Θα σας θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη, και (βάστα τοίχο, θα λαϊκίσω γερά) τώρα που σώσατε το γάλα των παιδιών μας, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για λιπαντικό.

199 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger