Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ντροπή σας... ξεφτίλες!!!

Κυβερνητικό -λέει- στέλεχος που μετείχε στη συνάντηση του υπουργού οικονομικών και του υπουργού διοικητικής μεταρρύθμισης με τους επί κεφαλής της τρόικας, επισήμανε ότι οι δανειστές απαιτούν να αρχίσει άμεσα η διαδικασία για την μείωση των δομών και του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι θα αξιολογηθούν από άκουσον-άκουσον γαλλική εταιρία και μάλιστα θα αξιολογηθούν και οι ένστολοι.

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά θα έλθει μια γαλλική εταιρία (ποια και πόσα θα εισπράξει), που θα... πληρωθεί σίγουρα από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από εμάς, για να αξιολογήσει τους ένστολους υπαλλήλους αξιωματικούς του στρατού, της αεροπορίας, του ναυτικού, του λιμενικού, της αστυνομίας κ.α. για να διαπιστώσει αν είναι «ικανοί».

Και σίγουρα οι ευκαιριακοί και ανίκανοι πολιτικοί μας, αντί να τους διαολοστείλουν, έσκυψαν το κεφάλι, έκαναν τον τεμενά τους, και αφού φίλησαν τις μύτες των ποδιών των κατακτητών ψέλλισαν και το σύνηθες «άφεριμ».
Εκεί καταντήσαμε, ή μάλλον εκεί μας κατάντησαν.

Να έρχεται ο οποιοσδήποτε άσχετος Ευρωπαίος που έχει μυριστεί «ψητό» στην αναμπουμπούλα άλλωστε ο λύκος χαίρεται, για να αξιολογήσει τι;;
Τους Έλληνες ένστολους, που για να αποκτήσουν αυτό το χαρακτηρισμό έχουν αξιολογηθεί από ιστορικές παραγωγικές σχολές του κράτους, που έχουν γράψει ιστορία με το αίμα χιλιάδων ένστολων, αλλά και με ένδοξα αποτελέσματα στο πέρασμα της ιστορίας.

Δέχονται οι ανιστόρητοι ηγετίσκοι του ελληνικού λαού να σκύβουν το κεφάλι σε κάποιους άχρηστους υπαλλήλους των δανειστών, που κάθε φορά που προτείνουν μέτρα αυτά να οδηγούν σε βάθεμα της κρίσης, χωρίς ελπίδα ανάπτυξης, σε ανθρώπινη εξαθλίωση, σε στέρηση εσόδων του δημοσίου και των ταμείων, βλέπουνε εκ των υστέρων την τύφλα τους και παραδέχονται το μέγεθος της βλακείας τους, παρόλα αυτά συνεχίζουν να εισηγούνται νέα μέτρα το ίδιο ηλίθια με χειρότερα αποτελέσματα, αυτοί να επιμένουν και οι πολιτικοί μας να θέλουν να μας «σώσουν» υπακούοντας στους άσχετους.

Αντί να στύψουν το κούφιο κεφάλι τους τόσο αυτοί όσο και οι μυστικοσύμβουλοί τους να βρουν τρόπους να αξιοποιηθούν τα κονδύλια που λιμνάζουν στην ΕΕ για αναπτυξιακά έργα και να τα υλοποιήσουν, να δημιουργηθούν ευκαιρίες και θέσεις εργασίας, αυτοί ασχολούνται νύχτα μέρα ποιος θα επιπλεύσει στον δύσοσμο πολιτικό βούρκο που βουλιάζουν. Ποιος θα πάρει το χρίσμα του «αρχηγού» για να ικανοποιήσει το μικροπολιτικό του «εγώ».


Ανίκανοι να δουν πέρα από τη μύτη τους αδιαφορούν αν ο αριθμός των πολιτών που δυστυχούν καθημερινά μεγαλώνει, αν πλήθος αστέγων πρώην νοικοκυραίων ψάχνει να βρει προσωρινό κατάλυμα σε νοσοκομεία, στοές, ακόμα και στο αεροδρόμιο για να προφυλαχτεί από το κρύο και ένα πιάτο φαγητό στα εκκλησιαστικά και δημοτικά συσσίτια όπου αυτά προσφέρονται, αυτοί στον κόσμο τους, προβάλλουν τα ανύπαρκτα προσόντα τους να γίνουν βεζύρηδες για να υποσχεθούν τελικά τι; Ότι θα δημιουργήσουν για τη χώρα την λίθινη εποχή του εικοστού πρώτου αιώνα.

Διαλύσανε την οικονομία, την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια των πολιτών, και αντί να ζητήσουν συγνώμη και να εξαφανισθούν από το πολιτικό προσκήνιο, αυτοί επιμένουν να κάθονται στο σβέρκο μας.

Δημιουργήσανε μια κρίση που ξεκίνησε από το 1981 και μετά, δανειζόμενοι για να δημιουργήσουν κομματικούς στρατούς δημοσίων υπαλλήλων, αγροτικούς συνεταιρισμούς, ευκαιριακές εταιρίες διασπάθισης χρήματος και δασκάλεψαν τους «υπηκόους» πώς να καταβροχθίζουν με κομπίνες κοινοτικές επιδοτήσεις, προωθήσανε το κερδοσκοπικό παιχνίδι του χρηματιστηρίου στους αφελείς πολίτες και υποχρεώσανε τα ασφαλιστικά ταμεία να επενδύσουν τη ρευστότητά τους σε ένα προδιαγεγραμμένο καταστροφικό μέλλον, σπρώξανε τον κόσμο να δανείζεται ακόμα και για να πάει διακοπές και όλα αυτά τα προέβαλλαν σαν «επιτεύγματα» της πολιτικής τους.

Τώρα που έσκασε η φούσκα της «ευδαιμονίας» και η κρίση απλώθηκε παντού, αυτοί μας κουνάν επιδεικτικά το δάκτυλο.

Ε, όχι λοιπόν κύριοι, δεν σας ανεχόμαστε πλέον είστε ανίκανοι ακόμα και να λέγεστε Έλληνες. Είστε υπόλοιπα και θλιβερά κατάλοιπα ενός Εφιάλτη και γι αυτό δεν έχετε μέλλον. Όσο και να προσπαθείτε «μεγάλοι» δεν πρόκειται να γίνετε. Δεν υπάρχουν πια Ηγέτες. Είσαστε όλοι και παντού ανθρωπάκια που κλέψατε την ψήφο μας, για να φροντίζετε τα τομάρια σας και το εγωιστικό σας παρουσιαστικό. Θέλετε να γράψετε ιστορία έστω και με μελανά γράμματα. Αρκεί να αναγραφεί το όνομά σας για να έχουν να λένε οι απόγονοί σας.
Θα πρέπει να ντρέπεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger