Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: Χαριστική βολή στην Ελληνική Οικονομία η μείωση μισθών στον Ιδιωτικό Τομέα.

Από τον Τομέα Απασχόλησης του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η Κυβέρνηση μειοψηφίας που κυβερνά τον Ελληνικό λαό και τον υποχρεώνει να ζει στη φτώχεια και την ανέχεια, την Κυριακή 12, Φεβρουαρίου 2012 έδωσε τη χαριστική βολή στην καταρρέουσα Ελληνική οικονομία μειώνοντας και τους μισθούς στον Ιδιωτικό τομέα. Η ανάκαμψη και η πρόοδος στις καλένδες.
Χρόνια τώρα η παρέα των συγκυβερνώντων "δοσίλογων" κατέστρεψαν την Γεωργία, την Κτηνοτροφία, τον Τουρισμό. Τώρα καταστρέφουν και όλον τον Ιδιωτικό τομέα, χωρίς να ντρέπονται.
Η Προδοσία και η παράδοση άνευ όρων στο μεγαλείο της.
Αφού "έσπρωξαν" συνταξιούχους, ιδιωτικούς υπαλλήλους, μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη φτώχεια και την αναξιοπρέπεια, προσπαθούν νύχτα να ανακτήσουν τις ψήφους των Δημοσίων υπαλλήλων:
Ο νόμος 4024/11 με τον οποίο το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θεσμοθέτησε το νέο Βαθμολόγιο Μισθολόγιο στο Δημόσιο Τομέα, προέβλεπε το πάγωμα των μισθών στο Δημόσιο για 2 χρόνια τουλάχιστον.
Ωστόσο, τέσσερις μήνες μετά, στον νόμο 4038/12 και συγκεκριμένα στο άρθρο 32, παράγραφο 3, ψηφίστηκε η κατάργηση του "δεύτερου εδαφίου της παραγράφου 1 του άρθρου 29 του ν.4024.2011", δηλαδή θεσμοθετήθηκε η αναγνώριση του πλεονάζοντος χρόνου για την απόδοση των "ωριμάνσεων".
Ντροπή!

Για τον Τομέα Απασχόλησης
Γιάννης Παναγιωτακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger