Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συλλήψεις στο Βόλο

Απογευματινές ώρες χθες προσήλθε στη Λιμενική Αρχή Βόλου 30χρονη, η οποία κατέθεσε προφορική μήνυση για περιστατικό απόπειρας βιασμού, που έλαβε χώρα μεταμεσονύκτιες ώρες της 09-02-2012 εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη χερσαία ζώνη λιμένα Βόλου, που εκμεταλλεύεται 45χρονος.
Άμεσα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου προέβησαν στη σύλληψη του 45χρονου, ο οποίος με τη σειρά του καταμήνυσε την 30χρονη για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία καθώς και έναν 30χρονο για απειλή και εξύβριση.
Κατά τη διάρκεια της σύλληψης των δύο (02) 30χρονων, γνωστοποιήθηκε στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και διεκομίσθησαν συνοδευόμενοι με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω έλεγχο της κατάστασης της υγείας τους. Στη συνέχεια εξήλθαν του Νοσοκομείου, ενώ ο αρμόδιος Εισαγγελέας διέταξε την άμεση ελευθέρωσή τους.
Ο 45χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα κατά την αυτόφωρη διαδικασία και μετά την παραπομπή του στον Ανακριτή, διετάχθη η συνέχιση της κράτησής του και η επαναπροσαγωγή ενώπιόν του, τη Δευτέρα (13-02-2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger