Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τραγικός θάνατος για τρεις ανθρώπους από πυρκαγιά σε συνεργείο στο Βύρωνα

Τρεις νεκροί από πυρκαγιά στον Βύρωνα - σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Τραγωδία το απόγευμα στο Βύρωνα.τρεις άνδρες, ηλικίας από 30 έως 40 ετών, βρήκαν φρικτό θάνατο από πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπόγειο συνεργείο μοτοσικλετών, στη διασταύρωση των οδών Χειμάρας και Αϊδινίου
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις  άνδρες έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις και απανθρακώθηκαν. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Εικοσιτέσσερις πυροσβέστες με 8 οχήματα έσπευσαν άμεσα στο σημείο και ρίχθηκαν στην μάχη της κατάσβεσης. Όταν έσπασαν την πόρτα του υπογείου, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Οι 3 άνδρες βρίσκονταν απανθρακωμένοι στο πάτωμα.
Μετά από επιχείρηση μιας ώρα οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο ενώ έρευνες διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να εντοπίσει τα ακριβή αίτια της φωτιάς.
Ο στενός χώρος και η δύσκολη πρόσβαση στην έξοδο ήταν, συμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πυροσβεστών, οι αιτίες που παγίδευσαν τους τρεις άνδρες στο υπόγειο συνεργείου μοτοσικλετών στον Βύρωνα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
Απο τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως οι τρεις άνδρες, ηλικίας περίπου 30 έως 35 ετών, εργάζονταν στο συνεργείο, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο και στο υπόγειο κτιρίου, που έχει ασκόμα έναν όροφο υπό κατασκευή.
Το συνεργείο είχε κατεβασμένα τα ρολά όταν έφτασαν οι πυροσβέστες και είχε ήδη πολύ πυκνό καπνό.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο υπόγειο και όπως λένε περίοικοι ακούστηκαν και εκρήξεις.
Οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος εκτιμούν ότι οι τρεις άνδρες δεν μπόρεσαν να βγουν έγκαιρα όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, επειδή ο χώρος είναι στενός και μοναδική έξοδος ήταν μια μικρή σκάλα.
Το πιθανότερο είναι ότι λιποθύμησαν απο τους καπνούς και στη συνέχεια τους έφτασαν οι φλόγες, γιατί και οι τρεις φέρουν εγκαύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger