Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ακαδημία πολιτών και στις Β. Σποράδες

alt
Ο Σύλλογος «ΑΛΚΗ», Σύλλογος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ), Ατόμων με Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες (ΑΜΕΜΔ), Γονέων, κηδεμόνων και φίλων αυτών, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 6 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου Λυκείου Σκιάθου στην ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικής πίτας.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για τα αποτελέσματα των δράσεων του απερχόμενου έτους 2011 και τις δράσεις, στόχους που έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος «Αλκή» για το 2012.
Στην εκδήλωση θα παραστεί κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου, ο υπεύθυνος και συντονιστής της Ακαδημίας των Πολιτών Θεσσαλίας Νίκος Τζούμας μέλος του Δ.Σ, ο οποίος θα ενημερώσει τους παριστάμενους για την λειτουργία Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στη Σκιάθο.
Ο θεσμός της Ακαδημίας των Πολιτών συμβάλλει στην πολιτιστική - οικονομική ανάπτυξη της πόλης, στην οποία εγκαθίσταται, αλλά και στην καταπολέμηση του αναλφαβητισμού και του ημι-αναλφαβητισμού. Επίσης, μια από τις σημαντικότερες συνέπειες του θεσμού είναι η ανάδειξη και η καλλιέργεια της πολιτισμικής ταυτότητας και κληρονομιάς μιας περιοχής. «Με σεβασμό στην προσωπικότητα των μελών μας, πιστεύουμε ότι μπορούν να γίνουν ισότιμα μέλη, καλλιεργώντας τις ικανότητες και επιδεξιότητες τους» υπογραμμίζουν τα μέλη του Συλλόγου «Αλκή», που αναπτύσσει συνεργασία με την Ακαδημία των Πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger