Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

"Στραβοπάτησε" ο Παναθηναϊκός

 Νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα δίνει ο Λεβαδειακός, αρκεί ο Ολυμπιακός να νικήσει αύριο στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ. Με γκολ του Πασχάλη Μελισσά στο 83΄ η ομάδα της Βοιωτίας υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη εφετινή (και αυτή εκτός έδρας) ήττα (1-0), στο τελευταίο χρονικά σημερινό παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Στο ντέρμπι του Ηρακλείου, με γκολ του Παπουλή μόλις στο 9ο λεπτό, ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς. Ο γηπεδούχος Εργοτέλης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 1-0 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσιανικούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.
Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία, σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων και πήρε βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Τα τέρματα του ΠΑΣ σημείωσαν οι Ζαραδούκας (20`) και Μπεσέρα (42`), ενώ για την Κέρκυρα σκόραρε ο Καλαντζής (55`).
Οι αγώνες της Κυριακής
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Δόξα Δράμας
15:00 Παναιτωλικός-Ατρόμητος
17:15 ΑΕΚ-Πανιώνιος
19:30 Ξάνθη-Αρης
19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger