Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ξεκίνησε από τον ΒΟΛΟ, στα χέρια των πολιτών το Δημαρχείο, στο έλεός τους η Εφορία

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ όταν άνδρες των ΜΑΤ έκαναν αδικαιολόγητη επίδειξη δύναμης εναντίον 10.000 και πλέον πολιτών, πνίγοντάς τους στα χημικά, μπροστά από τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Αντάρτικο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή, με τα ΜΑΤ να έχουν χάσει κυριολεκτικά τον έλεγχο ολόκληρης της πόλης. Το Δημαρχείο της πόλης βρίσκεται στα χέρια των πολιτών, ενώ η Εφορία βρέθηκε στο έλεός του και μέρος του αρχείου της καταστράφηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την κορύφωση της τεράστιας σε όγκο πορείας φιλάθλων των δύο ομάδων της πόλης, Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου, συνδικάτων, λαϊκών συνελεύσεων, κινημάτων, συνδικάτων και απλών πολιτών και ενώ το κύριο σώμα της βρέθηκε έξω τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν αδικαιολόγητα με χημικά, πνίγοντας κυριολεκτικά γέροντες, γυναίκες και παιδιά.

Μέρος της πορείας ανασυγκροτήθηκε με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οδομαχίες, οι οποίες κατέληξαν στην κατάληψη του Δημαρχείου του Βολου.

Έκτοτε αντάρτικο έχει στηθεί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνεχίζεται στην Γρηγορίου Λαμπράκη της Παλαιάς πόλης.

Νωρίτερα πολίτες έκαναν έφοδο και στην Εφορία, καταστρέφοντας μέρος του αρχείου της.

Πηγή - e-Volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger