Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Το Ράδιο 9 δημοσιεύει τις επίσημες ανακοινώσεις... που δεν μας είπαν


Το Ράδιο 9 δημοσιεύει τις επίσημες ανακοινώσεις… που δεν μας είπαν.
Επειδή ακόμη και οι επίσημες ανακοινώσεις πλέον λογοκρίνονται από τα ελληνικά ΜΜΕ, το Ράδιο 9 σήμερα δημοσιοποιεί την «ανακοίνωση των κρατών – μελών της ζώνης του ευρώ» καθώς και τη «συμφωνία για την ενίσχυση της δημοσιονομικής πειθαρχίας και σύγκλισης».
Διαβάστε τα 2 έγγραφα (που δεν είναι κρυφά…) και απορήστε μαζί μας… Είναι δυνατόν να μην μας ενημερώνει η κυβέρνηση για αυτά που αποφασίζονται για εμάς χωρίς εμάς ΚΑΙ ΠΑΛΙ…;;;!!!!
Στα έγγραφα που ακολουθούν θα διαβάσετε ότι η νέα συνθήκη (που θα αντικαταστήσει τη Συνθήκη της Λισσαβόνας) είναι έτοιμη και θα ψηφιστεί το Μάρτιο. Μάλιστα στην επίσημη ανακοίνωση διαβάζουμε ότι «για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας απαιτείται η αμετάκλητη δέσμευση όλων των πολιτικών κομμάτων ως προς το νέο πρόγραμμα». Μένει να δούμε αν εννοούν και τα κόμματα της αριστεράς.
Επίσης οι ευρωπαίοι ηγέτες κατέληξαν σε συμφωνία και για μια νέα συνθήκη για τη σταθερότητα, το συντονισμό και τη διακυβέρνηση της Ευρώπης. Σύμφωνα μ’ αυτή… οι εθνικοί προϋπολογισμοί απαιτείται να είναι ισοσκελισμένοι ή πλεονασματικοί. Το πολύ να μας επιτρέπουν έλλειμμα…. 0,5 % !!! Σε περίπτωση παρέκκλισης θα ενεργοποιείται «αυτόματος μηχανισμός διόρθωσης» !!!!!!
Διαβάστε τα έγγραφα και αναρωτηθείτε…. Μας ενημέρωσαν ποτέ για αυτά;

Διαβάστε ΕΔΩ τα έγγραφα

Ακούστε την ανάλυση του Δημήτρη Καζάκη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger