Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

να τον περιμένουμε και στην Σκόπελο?

Στη Σκιάθο για το Κ.Υ. ο Απ. Παπατόλιας
 Θετική χαρακτηρίζει την εξέλιξη ότι η Τεχνική Υπηρεσία των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, έχει τη δυνατότητα να αναθέσει τις μικρές απαραίτητες υποστηρικτικές μελετητικές εργασίες που απαιτούνται (εδαφολογική μελέτη, τοπογραφικά κλπ.), ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη δημοπράτησης και να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με προϋπολογισμό περίπου 3 εκ. €, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Απόστολος Παπατόλιας.
Ο Γ.Γ. της ΕΝΠΕ, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δήμο Σκιάθου, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημέρωσε το δήμαρχο κ. Πλωμαρίτη και την αντιδήμαρχο κ. Τσολοβίκου, για τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο χωρίς καμία περαιτέρω καθυστέρηση.
«Πρόκειται για την κατασκευή ενός Κέντρου Υγείας με υψηλές κτιριακές και λειτουργικές προδιαγραφές μεταξύ εκείνων που θα διαθέτουν τη μεγαλύτερη δυναμικότητα στο νησιωτικό χώρο της Ελλάδας. Ενόψει αυτής της ιδιαίτερα σημαντικής εξέλιξης, είναι αναγκαίο να επιλυθούν άμεσα όλα τα πιεστικά ζητήματα που σχετίζονται με την υποστελέχωση του σημερινού Κέντρου Υγείας, ιδίως σε ό,τι αφορά την πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού και οδηγών ασθενοφόρου, καθώς και την πρόσληψη μόνιμου ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο του Αεροδρομίου», δήλωσε ο κ. Παπατόλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger