Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

αποφασισα να... κανω μια βολτα με τα ποδια να δω τι γινεται, και πραγματικα επαθα ενα ακομη μεγαλο σοκ.

Ο θάνατος του εμποράκου...

Σημερα το απογευμα μια που δεν ειχε καθολου δουλεια στο εμπορικο καταστημα που διατηρω στην πολη της Θεσσαλονίκης ,αποφασισα να...
 κανω μια βολτα με τα ποδια να δω τι γινεται, και πραγματικα επαθα ενα ακομη μεγαλο σοκ.
Τα εμπορικα καταστήματα κλεινουν πλεον τωρα και μετα τις γιορτες πραγματικα το ενα μετα το αλλο στην κυριολεξια με ρυθμους απίστευτους! Και δεν ειναι υπερβολη διοτι συνηθως εμεις οι εμποροι τα φουσκωνουμε και λιγο παραπανω.
Ειδα κλειστα μαγαζια τα οποια τα αφησανε και φυγανε οι ιδιοκτητες τους σαν να ειναι εν λειτουργία με τις τιμες στις βιτρινες, ειδα μαγαζια καφε μπαρ και σαντουιτσαδικα κλειστα με πωλητηριο, ειδα μαγαζι να λειτουργει αλλα με κλειστα τα φωτα γιατι του κοψανε το ρευμα, ειδα μαγαζι να το ξηλωνουνε εκεινη την στιγμη που περνουσα απ εξω και να μεταφερουνε τα πραγματα, ειδα γενικα μια μαυριλα να απλώνεται σαν μια θανατηφορα μεταδοτικη ασθενια πανω απο την πολη για την οποια δεν βλεπω συντομα να βρίσκεται το φαρμακο και με επιασε μια μελαγχολία απιστευτη.
Απο 15 χρονων σχεδον δουλεύω, ειμαι τωρα 42 χρονων τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει, εχω τρομαξει πραγματικα πιστευω οτι το τελος πλησιαζει η ολικη πτωχευση ερχεται πλεον με γοργους ρυθμους καθε μερα ολο και πιο κοντα, και ολα οσα μας λενε αλλα και μας βαζουν να πληρωνουμε οι διοικουντες και οι οικονομικοι εγκεφαλοι της χωρας μας ειναι μονο και μονο να μαζεψουν οσα περισσοτερα μπορουνε για να ειναι λιγοτερη η χασουρα τους και ολα τα υπολοιπα ειναι μπουρδες.
Καμια ελπιδα δεν εχουμε να μας σωσει κανεις απο αυτα τα λαμογια τους αναπαγγελτους πολιτικους που ολοι εμεις (τα ζωα) τοσα χρονια τους ψηφιζαμε και τους θεοποιουσαμε αντι να τους πλακωνουμε στις φαπες και να τους παιρνουμε με τις πετρες, και αυτοι αντι να κανουν μια χωρα υποδειγμα για ολους τους λαους του κοσμου, αντιθετως τα ρημαξανε και εξακολουθουν να τα ρημαζουνε ολα.
Περαστικα μας λοιπον και καλη μας τυχη!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger