Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Πλάκα μας κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Πλάκα μας κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Ροδούλα και Καρτάλης; Προσπαθούν  τώρα να μας δείξουν ότι έκαναν πράγματα για τον Ολυμπιακό Βόλου; Τώρα το θυμήθηκαν, που είναι χαμένη  η υπόθεση; Τώρα που θέλουν να σώσουν το τομάρι τους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έτσι και κάνουν ανοιχτή συνάντηση θα τους πλακώσουν ΟΛΟΙ;;; Ώρα είναι να τους δούμε να «κόπτονται» κιόλας για το μέλλον της ομάδας!
Ας μην κρυβόμαστε πια, εδώ που φτάσαμε!
- Πρώτον, ήταν αδύναμοι να ασκήσουν επιρροή σε αντίθεση με άλλες περιοχές, όπως δηλαδή έκαναν οι κυβερνητικοί βουλευτές στο Ηράκλειο και την Αρκαδία, και αυτό σημαίνει στην ουσία ότι δεν το πίστευαν. Αλλά και ότι ήταν λίγοι για να σηκώσουν κεφάλι και να προβάλουν απαιτήσεις!
- Δεύτερον, ήταν δίγλωσσοι. Άλλα έλεγαν στην Αθήνα για να κάνουν τους «καλούς» στην υπόθεση της κάθαρσης (βλέπε περίπτωση Καρτάλη με το πρωτοσέλιδο σΤΑ ΝΕΑ που έλεγε ότι ήταν ο μόνος που δεν αντέδρασε στην προφυλάκιση του Μπέου) και άλλα έλεγαν στο Βόλο για τη σωτηρία του Ολυμπιακού.
- Τρίτον, ήταν αδύναμοι να συντονιστούν και να έχουν μια κοινή παρουσία και γραμμή, αφού ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του.
Τώρα είναι πολύ αργά για δάκρυα!!! Δεν πρόκειται να γλυτώσετε από την αγανάκτηση και την οργή των φιλάθλων. Να ξέρετε ότι ο κόσμος θα σας ΜΑΥΡΙΣΕΙ!
 Οι Βολιώτες θα τιμήσουν όσους στήριξαν τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να ξεχάσουν τι έκαναν για την ομάδα (τίποτα) Καρτάλης και Ροδούλα.
Παπατόλια, όταν θα πας μάρτυρας στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, να θυμίσεις ότι στις κρατικές παρεμβάσεις για τον αφανισμό του Ολυμπιακού πρώτη στη λίστα ήταν η σιωπή και τα καραγκιοζιλίκια των ΠΑΣΟΚων βουλευτών του Νομού!

Σας ευχαριστώ πολύ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ & ΦΙΛΑΘΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger