Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Προετοιμασίες κινητοποιήσεων από τους αγρότες

Μπαράζ από κινητοποιήσεις, ξεκινούν μέσα στον Ιανουάριο οι αγροτοσυνδικαλιστές της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ). Οι σχετικές αποφάσεις ελήφθησαν στο πλαίσιο πανελλαδικής σύσκεψης στη Λάρισα και περιλαμβάνουν ειδικότερα:
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στις 23 Ιανουαρίου. Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, με κοινή πρωτοβουλία των ΠΑΣΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ και ΟΓΕ, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ για να διατρανωθεί η άρνηση πληρωμής των χαρατσιών για τ' ακίνητα και να καταγγελθεί η νέα αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, θα γίνουν κινητοποιήσεις στα γραφεία των Περιφερειών και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας.
Οι κινητοποιήσεις, όπως αναφέρουν τα στελέχη της ΠΑΣΥ, θα συνεχιστούν με διάφορες μορφές – μαζικές συγκεντρώσεις, με τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα, σε πλατείες πόλεων, άνοιγμα διοδίων, αποκλεισμοί εθνικών οδών κ.α.  ενώ αγωνιστικός σταθμός θα είναι το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την έκθεση «Αγκρότικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger