Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Κανονικά τα πλοία και τα δελφίνια από το λιμάνι του Βόλου σήμερα για Σκόπελο


Απαγορευτικό στους ιδιοκτήτες μικρών σκαφών λόγω καιρού
Κανονικά πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια των πλοίων και των δελφινιών από το λιμάνι του Βόλου σήμερα ,σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Ο κόσμος , που θέλει να ταξιδέψει στα νησιά των Σποράδων, πήγαν κανονικά στον προορισμό τους χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα, παρά τους ανέμους και τον βροχερό καιρό.
Το κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου σύμφωνα με έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ, χθες και σήμερα στην θαλάσσια περιοχή του Βορειοδυτικού Αιγαίου θα επικρατήσουν Ν-ΝΔ άνεμοι, που θα φτάσουν τα 9 μποφόρ. Συνίσταται, όμως, στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών( αναψυχής, ταχυπλόων κτλ), να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και ελλιμενισμού αυτών, καθώς και να μην αποπλεύσουν για οποιαδήποτε λόγο. Έτσι, το τριήμερο των Θεοφανείων, βρήκε δεμένα τα σκάφη στο λιμάνι του Βόλου, αναβάλλοντας τα σχέδια πολλών Βολιωτών για μια χειμωνιάτικη βαρκάδα στο Αιγαίο.
Τα ορμούντα πλοία- ρυμουλικά και ναυαγοσωστικά σκάφη, είναι σε επιφυλακή για να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους , εφόσον τους απαιτηθεί να την παρέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger