Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και βρήκε την κόρη του, κρεμασμένη!

Εύβοια: Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και βρήκε την κόρη του, κρεμασμένη! Η οικογένεια ήταν μαζεμένη στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση - Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε

Η οικογένεια ήταν μαζεμένη στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση - Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε

Όλα έγιναν το μεσημέρι, στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Άνω Βάθεια. Η 27χρονη γυναίκα βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι, μαζί με τον σύζυγο και τον πατέρα της
Όλοι κάθονταν στο σαλόνι, όταν κάποια στιγμή η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε και βγήκε από το δωμάτιο.
Τα λεπτά περνούσαν και κάποια στιγμή ο πατέρας της 27χρονης, την φώναξε αλλά δεν πήρε απάντηση. Σηκώθηκε, έκανε λίγα βήματα και έπαθε σοκ! Η κόρη του ήταν νεκρή. Κρεμασμένη σε ένα σκοινί, που έδεσε πάνω από τις σκάλες του σπιτιού της.
Στο σπίτι επικράτησε πανικός. Οι δύο άντρες προσπαθούσαν να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ, ενώ από τις φωνές τους, ξεσηκώθηκε όλη η γειτρονιά. Κάποιοι πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Όταν πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση τηλεφώνησαν στην αστυνομία.
Λίγο αργότερα, αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, ερεύνησαν τον χώρο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία.΄Ακομα μία αυτοκτονία νεαρής γυναίκας, που βυθίζει στο πένθος τους συγγενείς αλλά και τους φίλους που τη γνώριζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου