Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Τα παπαγαλάκια του Παπαδήμου και της τρόικας ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ξαναχτυπά από την Σκιάθο αυτήν την φορά διαβάστε δήλωσης

Ελπίδα για αύξηση του τουρισμού ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ

Αισιοδοξία για το 2012 από τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου
Αισιόδοξος φαίνεται ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Κουκουλάκης για την τουριστική κίνηση στο νησί το 2012, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι ξενοδόχοι δεν θα μείνουν άπραγοι, αλλά ήδη συντονίζονται για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους τουρίστες.
Ο κ. Κουκουλάκης σε συνεντεύξεις του σε διαδικτυακά μέσα σημείωσε πως το 2012 θα δημιουργηθεί η ιστοσελίδα www.hotels-skiathos.com απ’ όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να πλοηγηθεί στο μενού της και να συλλέξει πληροφορίες για το νησί αλλά και για όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις του.
Μέσα από την ιστοσελίδα θα υπάρχει η δυνατότητα της on line κράτησης απευθείας με τα ξενοδοχεία της Σκιάθου.
Ακόμη ένας σημαντικός στόχος για το 2012 είναι η δημιουργία ολοένα και περισσότερων συμφωνιών μεταξύ της Ένωσης και εταιριών τροφίμων και ποτών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της τουριστικής προβολής του νησιού.
Σταθμός για το νησί της Σκιάθου είναι η καθιέρωση του νέου θερμού, του Gay CultureFestival, το οποίο θα φιλοξενήσει εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής γνωστών καλλιτεχνών αλλά και πολλές άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Σχολιάζοντας ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου την κίνηση που αναμένεται να υπάρξει το 2012 σημείωσε πως από τα διεθνή τουριστικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στη Σκιάθο και προέρχονται από χώρες όπως η Αγγλία, η Ιταλία, η Σουηδία και η Νορβηγία δείχνουν ότι η κίνηση θα είναι αυξημένη σε σχέση με το 2011, που ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής χρονιά από αφίξεις του εξωτερικού.
Βέβαια υπάρχουν αμφιβολίες για την ελληνική αγορά, όμως οι ξενοδόχοι κρατούν την αισιοδοξία τους και συγκεντρώνουν όλες τις δυνάμεις τους προκειμένου τουριστική χρονιά του 2012 να είναι ικανοποιητική.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger