Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αυτοκτόνησε 50χρονος Λαρισαίος

alt
Το ένα σοκ μετά το άλλο δέχεται η κοινωνία της Λάρισας, καθώς εδώ και λίγη ώρα καταγράφηκε μία ακόμη αυτοκτονία ενός 50χρονου συμπολίτη.
Ο αυτόχειρας Μ.Τ. έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα στην περιοχή Κρανιά Πυργετού, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης του από άνδρες της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εξαφάνιση του 50χρονου δηλώθηκε από τους οικείους του χθες το βράδυ. Από τότε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του μέχρι που σήμερα περίπου στις 12 το μεσημέρι φίλοι του βρήκαν το αυτοκίνητο μέσα σε χαράδρα. Το αυτοκίνητο με το άψυχο σώμα βρίσκεται σε αρκετά μεγάλο βάθος, ενώ η περιοχή χαρακτηρίζεται δύσβατη.
*Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, κοντά στο σημείο όπου έχει καταπέσει το αυτοκίνητο του αυτόχειρα βρέθηκε και αριθμός χειροβομβίδων παλαιότερης εποχής. Μάλιστα, γίνεται λόγος για τέσσερις ή πέντε χειροβομβίδες οι οποίες είναι διάσπαρτες στον χώρο. Ασφαλείς πηγές επισημαίνουν ότι το περιστατικό με τις χειροβομβίδες δεν θεωρείται ότι έχει κάποια σχέση με το γεγονός της αυτοκτονίας, ενώ ήδη έχει κληθεί το αρμόδιο τμήμα πυροτεχνουργών του Στρατού για να τις περισυλλέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger